İsrailli Milletvekli Haim Yellin, Netanyahu'nun yolsuzluk operasyonları konusunda dikkatleri dağıtmak için Gazze'ye yönelik bir operasyon başlatabileceğini söyledi.
1969'dan beri yazıyorum. Yeniden Milli Mücadele'de yazdım.
Nurettin Taşkesen, I. Dünya Savaşı ve Milli Mücadeleye katılan dedesi Ahmet Onbaşının hikayesini Esaret 1916 adlı romanında anlattı: Beraber savaşırken, onu gazi yapan top merm
Referandum stratejisini belirleyen CHP, MHPnin 1 Kasım seçimlerinde 7 Hazirana göre 2 milyon oy kaybetmesini mercek altına aldı. İki seçim arasındaki fark, sandıklar düzeyinde karşıla�
İran Milli Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Ali Şemhani, Suriyede ihtiyaç duyulması hâlinde İranın hava sahasının Rusyaya ait savaş uçaklarına açılabileceğini söyledi.
Alman Sol Parti Eş Başkanı Bernd Riexinger Halkların Demokratik Partisi Eş Başkanı Selahattin Demirtaşı ziyaret etmek için yaptıkları başvurunun reddedildiğini açıkladı.
ABD'de siber saldırı ile ATM'lerden 55 milyon dolar çektiği iddia edilen Türk hackera 14 yıl hapis cezası isteniyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında milletvekilleri, PM ve YDK üyelerinin de katıldığı toplantı 8 saat sürdü.
Milliyetçi Hareket Partisi referandumda izleyeceği stratejiyi ve kampanyasının ayrıntılarını tüm yönetim kademeleri ve milletvekilleriyle ele almak üzere Konyada iki gün sürecek bir top
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, bir tırın dorsesinde "Maddox" isimli narkotik detektör köpeğiyle yapılan aramada 153 kilogram eroin ele geçirildi. Piyasa değeri 15 milyon 366 bin lira ol
İngiltere'nin Norfolk şehrinde, bir vatandaşın ihbarı üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, sahile vuran çantalardan 50 milyon sterlin değerinde 360 kilogram kokain ele geçirildi.
Elazığ'da bir kuyumcu ve akrabaları halkın yastık altı birikimlerini toplayarak ortadan kayboldu.
Kazakistanda 16 Ocak tarihinde düşen Türk Kargo uçağını sigorta eden Kazak sigorta şirketi, 38 milyon dolar hasar bedelini ödemeyi kabul etti.
"Çiyager" kod isimli teröristin cenazesine katıldığı gerekçesiyle HDP milletvekilleri Konca ve Aslan hakkında 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
ZORUNLU olarak genel sağlık sigortalı (GSS) olan 2.3 milyon kişinin aylık primleri 53 liraya düşürülüyor.