Anayasa değişikliğine ilişkin 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında yurt içinde 55 milyon 319 bin kayıtlı seçmen, 167 bin sandıkta oy kullanacak.
Birleşmiş Milletler, bölge ülkelerdeki Suriyeli sığınmacıların sayısının 6 yıldan bu yana ilk kez 5 milyonu geçtiğini açıkladı. Türkiye yaklaşık 3 milyon sığınmacı ile en çok
HDP'nin referandum şarkısı içinde geçen 'Hayır hayır tek bayrağa, hayır hayır tek millete' sözleri nedeniyle yasaklandı.
Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan, açlık grevine başlayacağını açıkladı.
Dünyada en fazla sığınmacıya ev sahipliği yapan Türkiye'de, ihtiyaç sahibi Suriyelilere yönelik yapılan yardımlar 25 milyar doları buldu.
Amerika Birleşik Devletlerinin yapmış olduğu son iki hareketi nasıl algılayalım? Önce bazı ülkelerden havayolları aracılığıyla ABDye gidecek yolcular için bir karar alındı. Bu ka
Pazar gecesi bir kahvehanede bir grup arkadaşla milli tankımız Altayın seyrüseferini konuşuyorduk. Ne olacak bu tankın motor meselesi? Avusturya da motor satmıyor dedi bir arkadaş.
Bir üniversite sınavı daha geride kaldı ama görünen o ki sonuçları daha çok uzun süre tartışılacak. Ortada çok çarpıcı tespitler var. Başarı yerlerde sürünüyor ama nedense bu k
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kerkük'ün statüsü ile oynayanlar ateşle oynar. Türkmenlere infaz fermanı yazanlar 80 milyonu geçmek, yenmek, yerle yeksan etmek zorundadır. Herkes aklın
Milli Güvenlik Kurulu Toplantısı sona erdi. Toplantının ardından yapılan yazılı açıklamada, "Fırat Kalkanı Harekatı başarılı bir şekilde sonuçlandırıldı." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde "Güzel Bir Türkiye İçin Tabii ki Evet" programında konuştu.
YSK verilerine göre, 16 Nisan'daki halk oylaması için yurt dışında yaşayan 2 milyon 895 bin 567 seçmen oy kullanacak.
Milli Savunma Bakanlığından şehit yakınlarının askerlik duruma ilişkin yapılan açıklamada, Muvazzaf askeri personelin şehitliği halinde yakınlarının askerlik durumuna ilişkin herhan
Rusya Savunma Bakanlığı ABD'nin Karadeniz'de devriye gezen gemilerinin Rusya için tehdit oluşturduğu yönünde açıklamalar yaptı..
Balıkesir Bandırma'da, kaçırılarak Bursa'ya getirilen eski Şeker Piliç Genel Müdürü ve sahibi Emre Bor, polisin operasyonuyla kurtarıldı. Şüphelinin, Bor'un ailesinden alacaklarına kar�