Sadece zaferlerde ve kahramanlıklarda değil, hezimetlerde ve bozgunlarda da millet olmanın şuur kaynakları harekete geçer. Milletler ortak sevinçler kadar; keder ve tasalarda kıvam kazanır. (
Irak'taki Türkmenler, İran destekli ve mezhepçi yaklaşımıyla bilinen Haşdi Şabi milislerinin, Telafer'i terör örgütü DEAŞ'tan kurtarma operasyonuna katılmasını "Sünni bölgelerde Şii
İçişler Bakanlığı KHK'sıyla kayyum atanan Diyarbakır'ın Bismil İlçe Belediyesinin hizmet binasına, "Rüşvet alan da veren de melundur" hadisi asıldı.
Birleşmiş Milletler Uluslararası Bağımsız Suriye Araştırma Komisyonu Üyesi Ponte, yaptığı açıklamada komisyondan istifa edeceğini söyledi.
Taliban militanlarının, Afganistan'ın kuzeyindeki Sar-i Pul vilayetinde 30 sivili öldürdüğü bildirildi.
Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, '2008 yılında sadece 10 Afrika ülkesinin Türkiye'de Büyükelçiliği bulunurken bugün bu sayı 32'dir Afrika kıtası ile ticaret hacmimiz 2003 yılı
Temmuz ayı ihracatı yüzde 41,1 artışla 2 milyar 434 milyon doları bulan sektörün Türkiye'nin genel ihracatındaki payı yüzde 21,2'ye çıktı.
İran'da Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin dünkü yemin töreni, bazı milletvekillerinin Avrupa Birliği (AB) Temsilcisi Federica Mogherini ile fotoğraf çektirme çabaları ülkede tartışma çık
Birleşmiş Milletler Uluslararası Bağımsız Suriye Araştırma Komisyonu Üyesi Ponte, komisyondan istifa edeceğini açıkladı.
Kılıçdaroğlu'nun verdiği demeçte Türkiye'yi eleştirdiğine işaret eden Mahir Ünal, "Sen bu milletin sözcüsü müsün? Yoksa sen Avrupa'nın sözcüsü müsün?" ifadelerini kullandı.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yerli ve milli olan projeyle ilgili detayları paylaştı.
Katar ambargosuna karşı ilk yardım gönderen şehir olan İzmir'de, geçtiğimiz üç gün boyunca 90 kişilik Katarlı heyet, başta gıda olmak üzere Türk ihracatçılarla birçok işbirliğine
CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, 15 Temmuz darbe girişiminin kurgusal bir senaryo olduğunu öne sürüp akılalmaz açıklamalarda bulundu.
Ayrımsız ibadet yerleri zarar görecek. Cami, kilise, sinagog fark etmeyecek. Cemevlerine saldıracaklar. Önce PKK’yı saldırtacaklar, Sonra da Kürtler hedef alınacak. 10 milyon vatandaşımız
Sol Parti Milletvekili Jelpke, "Sığınmacılar hala her gün Naziler ve ırkçılar tarafından tehdit ediliyor." dedi.