KKTC cumhurbaşkanı seçiminde adayların seçilebilmek için gereken oy oranına ulaşamaması nedeniyle seçimler ikinci tura kaldı.
Türkiye’nin Balkanlar üzerinden gelen yağışlı sistemlerin etkisine gireceği ve hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalacağı tahmin ediliyor.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Rusya ve İran'ın S-300 anlaşmasıyla ilgili Putin'le bir hafta içerisinde ikinci kez telefonda görüştü.
Rotterdam İslam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akgündüz, Ermeni meselesinde Türkler ile Ermeniler arasındaki en önemli anlaşmazlık noktalarını sıraladı.
IŞİD, bir grup Etiyopyalı Hıristiyan’ın boğazlarının kesilerek, diğer bir grubun da başlarına kurşun sıkılarak öldürüldüğünü gösteren görüntüleri yayınladı.
Mısır’da Port Said Ceza mahkemesi, 74 kişinin öldüğü stad olayları davasında yargılanan 11 kişiyi idam cezasına çarptırdı
'Kudüs Şairi' Nuri Pakdil, kutsal Mirac topraklarını özgürlüğüne kavuşturmak için her Müslüman'a mücadele çağrısı yaptı.
Kana susamış İsrail askerlerine 5 yaşındaki Filistinli bir çocuk kafa tuttu.
1915 olayları için "soykırım dememek imkanız" diyerek şaşırtan Mahçupyan, sözlerinin çarpıtıldığını iddia etti.
WIN/ Gallup İnternational’ın dünyada dindarlık araştırmasının sonuçlarını değerlendiren Prof. Ali Köse insanımızın “Dindar değilim” demeye utandığı için gerçek oranın ortaya
Bu sabah saatlerinde Libya açıklarında bir göçmen gemisinin battığı haberi geldi. 700 kişinin öldüğünden şüphe ediliyor.
Alman Spiegel dergisinin iddiasına göre Rusya ve Yunanistan’ın ‘Türk Akımı’ doğal gaz boru hattı projesi için anlaşma imzalamasıyla Yunanistan’a 5 milyar avro avans verilecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz, elinde döner bıçaklarıyla dolaşan bir gençlik istemiyoruz.
Çanakkale Zaferi’nin 100. yılında ortaya çıkan fotoğraflar, cephede olduğu kadar cephe gerisinde de şiddetli bir mücadelenin yaşandığını gösteriyor. Bir sahafın terekesinde bulunan ve
Akademisyen Mehmet Kurt, Türkiye'de Hizbullah kitabı üzerine verdiği söyleşinin 3.bölümüyle devam ediliyor...