Emeklilik için kafası karışanlara yıl sonunda iki tercih var. Aralıkta ayrılanlar yılda 1.200 lira seyyanen zam alacakken ocakta ayrılanlar için tazminat tavanı artacak ve maaş yükselecek
Ancak “işbölümü”nün icadıyla insanlık medeni gelişmesini gerçekleştirebilmiştir. Durkheim tam olarak böyle demiyor ama dediklerinden bu çıkıyor. Gerçi başka canlılarda da var işb
CHP lideri Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon kanalında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkanlık sistemiyle ilgili Kılıçdaroğlu, "Abdullah Öcalan'ın İmralı günl
Azerbaycan'da yaşayan bir grup gönüllünün projesi kapsamında insanlara İslam'ın temel konularının anlatılması için Mustafa İslamoğlu'nun "İslam Nedir?" kitabı bakanlık eliyle basıl�
Yunanistan'a kaçan darbeci 8 askerden dün mahkeme karşısına çıkarılan ikisi için verilen karara Yunan temyiz mahkemeleri başsavcısı tarafından itiraz edildi.
Başbakan Yıldırım, Karadeniz'in GAP'ı olarak nitelendirilen Filyos Projesi'nin temel atma törenine katıldı. Yıldırım, bu projenin büyüklük açısından Türkiye'de 3. olduğunu söyledi.
Dövizi TL'ye çevirme kampanyasıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Takdirle karşılıyorum ama yeterli değil, milletim daha da yüklenmeli" dedi.
Almanya Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Bakanı Gerd Müller, AB'nin Türkiye'deki sığınmacılar için ayırdığı kaynağı sürüncemeli ödemesini eleştirdi.
AK Parti ile MHP arasındaki yeni anayasa görüşmelerinde uzlaşma sağlandı. Teklif bugün Meclis Başkanlığı'na sunulacak.
Kurtulmuş: Aselsan ölümlerine açıklık getirdi Düzce Üniversitesi'nin Akademik Yıl Açılış törenine Kurtulmuş'un yannıda Vali Zülkif Dağlı, AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Aslan,
Camilerin bodrumlara hapsedilmemesi gerektiğini söyleyen Diyarbakır İl Müftüsü Burhan İşliyen, müteahhitlere seslenerek, imar planlarının camilere göre yapılması çağrısında bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 31. Muhtarlar Toplantısı'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Matematik, bilim ve mühendisliğin temelini oluşturan rakamdır sıfır. Bu güçlü sayı kadar tartışma konusu olan ve mutluluk veren başka bir sayı duymadım. Her şeyden önce bu sayı gele
TBMM Başkanvekili Aydın, TBMM Başkanvekili Bahçekapılı'nın Almanya'da havalimanında alıkonulmasını kabul etmenin mümkün olmadığını belirtti.
Geçen haftaki rekorlar sonrası kademeli olarak düşen kur 3.43ün altına indi