Rusya'nın Penza kentindeki bir termik santralde patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre patlamada en az 1 kişi hayatını kaybetti.
YSK, muhtemel seçimde sadece dokuz partinin seçime katılma yeterliliği olduğunu açıkladı
Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nde Suriye sınırında polisin düzenlediği operasyonla yakalanan terör örgütü DEAŞ’in silah ve mühimmat taşıyan kuryesi Abud Mahho'nun yer göstermesiyl
KCK'nın sözde yürütme konseyi üyesi Rıza Altun, "Anayasa değişikliğine kesinlikle Hayır oyu verilmeli" dedi.
Kazakistan Dişişleri Bakan Yardımcısı Roman Vasilenko, Astana'da yapılan Suriye görüşmelerinde asıl başarının Türkiye ve Rusya'ya ait olduğunu söyledi.
Başbakan Yıldırım, anayasa referandumuna dair, "Muhtemelen Nisan ayının ilk yarısında, 20'sine kadar uygun bir tarihte yapılacak. Zannediyorum bu hafta içerisinde de kesin tarih açıklanmı
İki gün süren Astana görüşmelerinden, ateşkesin sürdürülebilmesi için ortak mekanizma kurulması kararı çıktı ama ateşkes ihlâlleri sebebiyle eleştirilen İran’la ilgili bir maddeni
Türkiye ve Rusya'nın öncülüğünde gerçekleştirilen Astana görüşmeleri sona erdi. Esed rejimi alınan kararları desteklediklerini duyurdu.
Türkiye için hayati önem arzeden hava savunma sisteme yönelik nihai adımlar atılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin arasında yapılan görüşmelerde gündeme gelen S-400 savunma sistemi
Ankara 6. Sulh Ceza Hakimliği tarafından, Akın İpek, Cafer İpek, Melek İpek, Zenginer, Hasırcıoğlu ve Aksöyek'in mal varlıklarına el konuldu.
Türkiye ve Rusya'nın öncülüğünde gerçekleştirilen Astana görüşmeleri sona erdi. Esed rejimi alınan kararları desteklediklerini duyurdu.
ABD Başkanı Donald Trump, ülkesinde tartışma yaratan ve büyük protestolara yol açan iki boru hattı projesinin inşasına yönelik kararameleri imzaladı.
Aksaray'da TOKİ tarafından dar gelirli aileler için yaptırılan aylık 100 lira ödemeli dairelerin kiraya verildiği tespit edilince, evler boşaltıldı.
Astana'da Esed rejimi temsilcisi olarak bulunan Caferi, rejim ve PYD arasında gerçekleşen 'federasyon' görüşmeleri ile ilgili mesaj verdi.
Astana görüşmelerinde yer alan Suriye temsilcisi Beşar Caferi, basın mensuplarına ilk açıklamayı yaptı.