Milliyet Gazetesi yazarı Cemil Ertem ekonomideki son gelişmeleri köşesine taşıdı.
Haber Türk Yazarı Nihal Bengisu Karaca son günlerin tartışmalı konusu UBER'i köşesine taşıdı.
Star Gazetesi Yazarı Resul Tosun Afrin operasyonunda yaşanan son gelişmeleri ve Türkiye'nin nihai hedefini kaleme aldı.
Yeni Akit Yazarı Kenan Alpay UBER uygulaması mahkemesinde yaşanan gelişmeleri köşesine taşıdı.
İngiltere Başbakanı Theresa May eski Rus ajanı Skripal’in ve kızının zehirlendiğinin anlaşıldığını açıkladı.
Strateji uzmanı Mete Yarar, Habertürk ekranlarında Veyis Ateş ile Suriye'deki gelişmeleri değerlendi. Tarihi programın en önemli özelliği ise ikilinin canlı yayını Türk askerleri tarafı
Haber Türk yazarı Serdar Turgut bir süredir Türkiye - ABD arasında yapılan görüşmelerin içerinin ne olduğunu köşesinden sordu.
ABD Savunma Bakanı Jim Mattis, Kuzey Kore ile diplomatik görüşmelere ilişkin konuşmaktan kaçınarak, 'Trump-Kim toplantısı öncesinde konuşmak doğru olmaz' ifadelerini kullandı.
ABD Hazine Bakanı Mnuchin, Trump'ın Kim Jong-un ile buluşmak için nükleer ve füze denemelerinin yapılmamasını şart koştuğunu belirtti
Kadir Mısıroğlu, gündemdeki 'İslam güncellenmeli' tartışması sonrasında sosyal medya hesabından bazı paylaşımlarda bulundu. Mısıroğlu'nun isim vermeden konuşması ise dikkat çekti.
Milliyet Gazetesi yazarı Serpil Çevikcan son dönemde ABD ile Türkiye arasında cereyan gelişmeleri kaleme aldı.
Karar yazarı Yıldıray Oğur eşi İngiliz Kökenli olan Temel Karamollaoğlu üzerinden yürütülen kara propagandayı tarihten devrimci kişiliği ile bilinen Ali Suavi üzerinden anlattı.
Türkiye ile ABD arasında, Fetullahçı Terör Örgütü'yle (FETÖ) mücadele, Irak ve Suriye başta olmak üzere bir dizi konuda çözüm geliştirilmesi amacıyla kurulan üç teknik komiteden bir
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Alman basınına değerlendirmelerde bulundu.
Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde balon imalatı yapan bir iş yerinde patlama meydana geldi. Bölgeye ambulanslar sevk edilirken, ilk belirlemelere göre 2 kişi yaralandı.