Suriye Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Şam’ın Washington’ın İran’daki protestolara yönelik tavrını kınadığı ve bu tavrın Ortadoğu’daki durumu istikrarsızlaştır
Dünya'nın zirvesi kabul edilen ve 8 bin 848 metre yükseklikteki Everest Dağı'na artık tek başına tırmanılamayacak.
ABD'nin skandal Kudüs kararına yönelik tepkilerin bayraktarlığını yapan Türkiye ile Washington yönetimi arasında yeni bir kriz patlak vermek üzere...
ABD Başkanı Donald Trump, İran'daki olaylarla ilgili İran hükümetinin tepkisini çekecek yeni bir açıklamaya yaptı.
Bazı yiyeceklerin tüketilmesiyle sigaranın zararlarının azaltılamayacağı, zarardan kurtulmanın tek yolunun sigarayı bırakmak olduğu vurgulandı.
Beyaz Saray, "İran halkının kendini barışçıl bir şekilde ifade etme hakkını destekliyoruz. Onların sesi duyulmayı hak ediyor." açıklamasında bulundu.
Birçok kullanıcının yaşadığı bağlantı sorunun ardından 'WhatsApp çöktü mü?' sorusu sorulmaya başlandı. Türkiye'de de bazı noktalarda WhatsApp'a erişim sağlanamadı ve WhatsApp'a g
İsrail'de 63 liseli genç, devletin Filistin'i işgali ve gerçekleştirdikleri insan hakları ihlallerine ortak olmamak için askere gitmeyi red ettiklerini beyan etti.
İran Meclis Başkanı Yardımcısı Ali Mutahhari, protestoculara karşı hükümet, meclis ve yargının halkın taleplerini yerine getirmek için adım atmaya hazır olduğunu bildirdi.
Batı vurgunu yemiş aydınlar Arap yarımadasında Seyyid Kutub’u eleştiren yazılar kaleme alıyor, çağdaş düzmece tanrı Batı’dan “Bravo! Ne çok aydınsın” payesini kapmaya çalışıyo
Rusya ve Türkiye’nin, S-400 savunma sistemlerinin teslimatına ilişkin nihai anlaşmayı imzalamalarının ardından ABD’den ilk tepki geldi.
Myanmar ve Bengladeş arasında imzalanan bir anlaşmaya göre Bengladeş 100.000 Rohinya’lı Müslüman'ı Myanmar'a geri gönderecek. Geri göndermelerin 23 Ocak’tan itibaren başlayacağı bildir
KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı, Kıbrıs müzakerelerine ilişkin, hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını belirterek, “Hiç kimse bizden bir 50 yıl daha sonuçsuz, takvimsiz, belirsiz bir ortamda
ABD’nin İsrail Büyükelçisi David Friedman, İsrail’in ABD’nin arabulucu olmadığı barış görüşmelerine katılmayacağını söyledi.
ABD Başkanı Trump, ülkeyi etkisi altına alan dondurucu soğuk uyarılarına Twitter'dan 'küresel ısınmaya destek' mesajı ile karşılık verdi.