Terör örgütü PKK/PYD'nın Kandil'den gelen liderlerinin Esed rejimin hazırladığı otobüslerle Afrin’den kaçmaya başladığı bildirildi.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, 'Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin "Büyük başarıyla devam etmektedir. TSK, aziz milletimizin desteği, güveni ve duasıyla inşallah, en kısa süred
Ekonomik krizdeki Yunanistan'da, hükümet üçüncü kurtarma paketi programından çıkmayı hedeflerken, ülkede yüz binlerce kişinin zorlu hayat mücadelesi sürüyor
Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Surye Ordusu'nun Afrin'e ilerleyişi sürüyor. Afrin kent merkezine meskun mahal operasyonunun başlaması an meselesi. Sivillerin tahliyesi için koridor açılm
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, İstanbul’daki UBER-taksici gerilimini çözmek üzere devreye girdi. Bakanlık, önümüzdeki günlerde UBER temsilcileri ile taksicileri aynı masada buluşturmay�
ABD Genelkurmay Başkanlığı Sözcüsü Korgeneral Kenneth F. McKenzie, ABD'nin Menbiç'teki terör örgütü üyelerine takviye yaptığını söyledi.
Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ) Genel Sekreteri Saib Ureykat, ABD'nin Gazze Şeridi'nde ayrı bir devlet kurmaya hazırlandığını ileri sürdü.
Terör örgütü YPG'nin Afrin şehir merkezinden çıkmaya çalışan sivil halkı dozerle engelleme çalışmaları dozerin vurulmasıyla engellendi.
İlgili kanun maddesi, KDV Kanunu tasarısına önerge ile eklendi. Teklif yasalaşırsa taksi ve diğer ticari plakalardan elde edilen kâr vergilendirilmeyecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Liseliler Destan Yazıyor Şiir ve Kompozisyon Yarışması Ödül Töreni'ne katılıyor.
FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Yunanistan'a firar eden darbecilerin kaçış anları ilk kez görüntülendi. Darbeci subayların sivil kıyafetli olarak 04.57'de kışladan ayrılma
Avrupa Parlamentosu (AP), Afrin'e yönelik bir ortak karar tasarısını bugün Strasbourg’da oylamaya hazırlanıyor. AP karar taslağında, Türkiye’den Zeytin Dalı Operasyonu’na son vermesi tal
İran, Irak sınırına yakın Aban ve Batı Paydar petrol sahalarının Rus ortaklığında işletilmesi için Moskova yönetimiyle anlaşmaya vardı.
BM, Facebook’u sosyal medya üzerinden Maynamar’da nefret söyleminin ve etnik şiddetin yayılmasına katkıda bulunduğu gerekçesiyle uyardı.
Eski Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani liderliğindeki Kürdistan Demokrat Partisi (KDP), 'Ankara ile Bağdat arasında terörle mücadele konusunda yapılacak her türlü