İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, Kadir Topbaş zamanında ihale edilen bir başka projeyi daha iptal etti.
Irak merkezi hükümetinin, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) Erbil Uluslararası Havalimanına yönelik uluslararası uçuş yasağının süresini 2 ay daha uzattığı belirtildi.
Hamaney'in başdanışmanı Ali Ekber Velayeti, İstanbul'da toplanan İslam İşbirliği Teşkilatı'nın Kudüs konusunda verdiği kararı eleştirdi.
Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Türkiye'nin Rusya'dan satın alacağı S-400 füze savunma sistemine ilişkin, "İki sistem, 4 adet batarya. Anlaşmanın hepsi sağlandı." dedi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "PKK'nın uyuşturucudan finansmanı yılda 1.5 milyar dolardır." dedi.
Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, yüzde 73’ü tamamlanan 3. havalimanı bittiğinde Atatürk Havalimanı’nın İstanbul’a nefes aldıracak bir alan olarak düzenleneceğini belirterek “Herhangi b
Cumhurbaşkanlığı himayesinde Kudüs Platformu tarafından hazırlanan sahne gösterisi, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Edoğan, Çad'ta yaptığı konuşmada, 7 anlaşmanın imzalandığını bildirdi.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eski danışmanı Ahmet Takan, 'Abdullah Gül'ün çıkış yapması an meselesi' dedi.
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali'nde yapılan uygulama kapsamında, tarifeli uçakla Türkiye'ye gelen bazı Hollandalı yolcuların valizleri, narkotik köpeğiyle kontrol edildi.
Kremlin Sözcüsü Dimitry Peskov, yaptırımları arttırmanın Moskova ve Washington ilişkilerini çok büyük bir riske sokacağını belirtti.
Sisi yönetiminin Dışişleri Bakanı Samih Şükri'den Türkiye'ye ilişkin 'ilişkileri düzeltelim' mesajı gelmişti. Bu mesajın Erdoğan'ın Sudan ziyareti öncesinde gerçekleşmesi dikkat çe
Sabiha Gökçen’i işgal davası gerekçeli kararı: Fetullah Gülen 2016’daki konuşmasında siyasi iktidarı ‘düşman’ olarak gösterdi, ‘Kılıcın hakkını verip düşmanı öldürün’ diy
Vladimir Kojin, S-400 hava savunma sistemlerinin teslimatı konusunda Türkiye ile tüm konuların çözüldüğünü belirtti.
Birleşik Arap Emirlikleri Maslahatgüzarı, BAE Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed'in Metine Kahramanı Fahreddin Paşa ile ilgili skandal paylaşımı nedeniyle Dışişleri Bakanlığı'na ça