Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Camiler ve Din Görevlileri Haftası açılış programında konuştu. Erbaş, 'Cami tasavvurumuzu yeniden ele almalıyız' açıklamalarına yer verdi.
Van Valiliği tarafından her türlü yürüyüş, basın açıklamaları, çadır kurma, stant açma, oturma eylemi ve benzeri türdeki tüm eylem ve etkinlikler 30 gün süreyle yasaklandı.
Somali'nin başkenti Mogadişu'da Türk askeri eğitim merkezinin açılışı yapıldı.
Erdoğan, Erzurum'da MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik geçtiğimiz haftalarda gündem yer alan SİHA tartışmalar�
Suudi Arabistan’da kadınların araç kullanıp kullanmamaları konusunda sözde âlimlerin bir suçu varsa o da kadınları bu haktan mahrum etmeleri değil, İslam’ın temel kaynaklarına göre ve
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Somali Cumhurbaşkanı Muhammed Abdullah Fermacu ile görüştü.
Adli yargı hakim ve cumhuriyet savcısı adaylarına ilişkin atama kararı Resmi Gazete'de yer aldı.
FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Etimesgut Zırhlı Birlikler Okul ve Eğitim Tümen Komutanlığı personelinin katıldığı eylemlere ilişkin 52 kişi hakkında açılan davaya, sanık savun
Antalya'nın Kepez İlçesi'nde bugün akşam saatlerinde Richter ölçeğine göre 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde can ve mal kaybı olmadı.
Malezya Uluslararası Sanayi ve Ticaret Bakanı Mohamed, "Türkiye ve Türk şirketlerini Malezya ve ASEAN bölgesini keşfetmeye ve yatırım yapmaya davet ediyoruz." dedi.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), HDP'nin gündeme getirdiği Türkçe yazılar içeren aşırı milliyetçi armaların ordu içerisinde kullanımını yasakladı.
Irak'ın kuzeyindeki tartışmalı referandumu kutlayan kalabalıktan çok sayıda gösterici gözaltına alındı. Bölgede internet ve cep telefonlarının da kesildiği bildiriliyor.
Yıllardır siyasi istikrarsızlık ve çatışmalardan kurtulamayan Yemen'de öğrenciler yeni eğitim yılını 'kitapsız' ve 'öğretmensiz' karşılıyor.
Meral Akşener, yeni parti çalışmaları için yaptığı bir açıklama sırasında, ' Eğer cumhurbaşkanlığına aday olursam, 100 bin imzayla müracaat ederek geleceğim. Buradan bunu açık a�
Yeni bir parti daha geliyor Yeni partiyi merak ediyor olmalısınız. Yeni parti HAS Parti gibi Saadet partisiyle anlaşamayan Milli Görüşçü kardeşlerin partisi olacak. Onlar da bir müdde