Hindistan Aile Bakanlığı, Hindistan'daki azınlıklar arasında en fazla küçülen topluluğun Müslümanlar olduğunu açıkladı.
İngiltere’nin Avrupa Birliği’nde kalıp kalmayacağının oylanacağı 23 Haziran’daki referandum öncesinde Türkiye tartışması alevlendi.
Tacikistan'da hafta sonu yapılan göstermelik seçimlerde cumhurbaşkanı dikta rejimi kendisine sonsuz aday olma hakkını tanıyan anayasa değişikliğini onaylattı
Nahda Hareketi Partisi Genel Başkanlığı'na yeniden hareketin lideri Raşid el-Gannuşi seçildi
Avusturya'da cumhurbaşkanlığı seçimini, yüzde 51,9 oy alan aşırı sağcı Norbert Hofer kazandı
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Bilgiç, 'Rusya Federasyonu, sivillere yönelik doğrudan yürüttüğü hava saldırılarıyla kendi suç sicilini giderek kabartmaktadır.' dedi.
Amerikan ordusunun, savunma sanayii devi 3M şirketine 177 bin kurşungeçirmez zırh sipariş ettiği ortaya çıktı. Bu durum akıllara “Operasyon hazırlığı mı var?” sorusunu getirdi
İnsanoğlu hem iyiliğin hem kötülüğün çekirdeğini aynı kapta taşıyan tek varlık. Aynı kapta sevgi ile nefreti, öfke ile sükûneti, iyilikle kötülüğü barındıran bir aktördür o.
ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM)’nın bu soruya verdiği cevap çok net: IŞİD! Peki, gerçekten CENTCOM Komutanı General Joseph Votel’ın sebebi ziyaret bu mu, yoksa IŞİD kamuflajl
AK Parti'nin yeni Genel Başkanı Binali Yıldırım yeni kabine için Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne çıktı.
Mısır uçağında, radardan çıkması ile düşmesine kadar geçen 4 dakikada yangın çıktığı, bu durumabir bombanın yol açabileceği tespit edildi.
AK Parti, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ardından 3. genel başkanını bugün yapılacak olağanüstü kongrede seçecek.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Mark Toner, dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlıkların tek seferde geçerli olmak üzere kaldırılmasını öngören yasa değişikliğinin kabul edilmesinde, 20 milletvekilinden 'evet' oyu kulla
PKK'lılar Hakkâri Şemdinli’de Irak sınırına yakın Tekeli Tabur Komutanlığı'na havan topuyla, Mardin Nusaybin’de ise tuzakladıkları patlayıcıyla askere saldırdı. 1 asker şehit oldu,