MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, her partinin kurumsal kimliğini koruyarak seçime girebileceği bir ittifak modeli önerdi.
Sabiha Gökçen Havalimanı’na saldıran teröristin Fenerbahçe’nin stadına saldırı hazırlığında olduğu anlaşıldı.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yerlikaya Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, alışveriş çılgınlığı olarak bilinen Black Friday (Kara Cuma) için tepki gösterdi.
Savunma Sanayii Müsteşarlığının (SSM), Altay tankının yerli motoru için çıktığı Güç Grubu Geliştirilmesi Projesi'ne ilişkin ihalede, 5 firma teklife çağrı dosyası aldı.
Bireysellik şüpheciliğin en temel başlangıcıdır.
Eşi hakkında çıkan haberlere sert tepki gösteren Melih Gökçek "Onur yoksunları. Söylediklerinizi ispat etmezseniz şerefsizsiniz" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, yönetmen Semih Kaplanoğlu'nun son filmi "Buğday"ın galasına katıldı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin, Turgutlu Belediyesi ortaklığıyla 81 projenin toplu açılış ve temel atma törenine katıldı.
İçişleri Bakanlığı kışlalara genelge gönderdi. Bundan böyle askeriyedeki yemek duaları 'Tanrımıza hamdolsun' diye değil, 'Allahımıza hamdolsun' diye başlayacak.
Ekonomi Bakanlığı Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü Zafer Soylu, düzenlenen helal belgelerine güven sağlamak amacıyla kurulan Helal Akreditasyon Kurumunun çok yakında faaliyete g
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, 'Çok defa İran’ın nükleer silah edinmesine izin vermeyeceğimizi belirttik. Aynı zamanda İran güçlerinin sınırımıza yakın veya Suriye’nin herhang
Rusya Genelkurmay Başkanı, Suriye'deki Rus askeri varlığının muhtemelen azaltılacağını söyledi.
Avrupa Birliği'nin 'vergi cennetleri' hakkında hazırladığı kara listeye Türkiye'yi eklemek istediği öne sürüldü.
Soçi'de bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ve İran Cumhurbaşkanı Ruhani'nin Suriye zirvesi, uluslararası medyanın manşetlerine taşındı. Gazeteler Putin'in
Suudi Arabistan Krallığı Dışişleri Bakanlığınca ibadetlerin daha sağlıklı yerine getirilebilmesi için yürürlüğe konulan yasağa aykırı davranılması durumunda, fotoğraf ve video t