YPG'liler, İdil'de bir otobüs firması sahibini para karşılığında öldürdüğü belirtilen zanlı Hogir Hoca'yu Türkiye sınırına getirerek güvenlik güçlerine teslim etti
Hakan Fidan’ın AK Parti’den aday adayı olmasıyla birlikte boşalan MİT Müsteşarlığı'na sürpriz bir ismin gelebileceği konuşuluyor. Daha önce bir Emniyet Müdürü’nün oturmadığı M�
Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, kaçak geçişlerin önlenmesi amacıyla yürütülen faaliyetler kapsamında İzmir, Aydın, Çanakkale ve Balıkesir'de 200 göçmeni kurtardı.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Bakanlar Kurulu'nu 9 Mart'ta bir kez daha Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda toplayacağını açıkladı.
Özel bir operasyonla Cumartesi günü Suriye'deki Süleyman Şah Türbesi'nden Türkiye'ye getirilen emanetler için hudut komutanlığında tören düzenlendi.
Milli İstihbarat Teşkilatı eski Müsteşarı Hakan Fidan, AK Parti Ankara İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.
Diyanet İşleri Başkanlığı Allah'ın isimlerinin çocuklara verilmemesi gerektiğine hükmetti. İşte çocuklara konulmaması gereken Esma-i Hüsna, yani yüce Allah'ın 99 ismi...
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 'Şah Fırat Operasyonu' sırasında 'YPG ile işbirliği oldu mu' sorusuna, 'Herhangi bir temas, koordinasyon, yardımlaşma söz konusu değildir' di
Afganistan'ın eski Cumhurbaşkanı Hamid Karzai,ABD'nin kendi askeri üslerinin güvenliğini sağladıktan sonra Taliban ile savaşmayı bırakarak kendilerini aldattığını söyledi.
İtalya'nın Milano kentinde elinde Kur'an-ı Kerim'le gezen Müslüman öğrenciye yapılan hakaretler, Batı'daki İslam düşmanlığını da ortaya koydu.
HDP Sincan ilçe başkanlığına düzenlenen saldırıda dört kişi yaralandı
Kayıt dışı ile mücadele kapsamında müfettiş sayısını artırmayı planlayan Maliye Bakanlığı, ağırlık uzmanlardan oluşan binlerce personel alacak. Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB)
Dışişleri Bakanlığı, Süleyman Şah'ın naaşının nakledilmesiyle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada , "Geçici nakli kubur işlemi, Süleyman Şah Türbesi ve müştemilatının anlaşmal
Pensilvanya desteği ve sermayesi ile çıkan Cumhuriyet gazetesinin yayın yönetmenliğini yapan Can Dündar, gece yarısı Süleyman Şah Karakoluna yapılan operasyon sonrası Türk bayrağının
Genelkurmay Başkanlığı, Şah Fırat Operasyonunun başlangıç evresindeki intikal esnasında bir personelin geçirdiği kaza sonucu şehit olduğunu bildirdi.