Son 20 yılda diyabet ilaçlarına ilişkin araştırmaların yüzde 94'ünün ilaç firmaları tarafından finanse edilmesi ve söz konusu araştırmaların güvenilirliğinin tartışma konusu oldu�
Türkiye'nin IŞİD'e karşı yürüttüğü hava operasyonları sonrasında IŞİD'e büyük bir sessizliğin hakim olması dikkatleri çekti.
Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğüne saldırı hazırlığında olduğu iddia edilen 6 şüpheli gözaltına alındı
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Daily Sabah gazetesinde yer alan yazısında Türkiye'nin kendi sınırından IŞİD'i temizlemek istediğini söyleyerek Çözüm Süreci ile ilgili d
Yunanistan'ı kurtarmaya çalışan AB ülkelerinin toplam 12 trilyon Euro borcu olduğu açıklandı.
Suruç patlamasının faili Abdurrahman Alagöz'e ait kimliğin olay yerinde bulunamadığı, HDP'lilerin patlamadan yaklaşık 14 saat sonra polise gidip kimliği verdikleri ortaya çıktı.
13 ilde IŞİD, PKK ve DHKP/C örgütlerine operasyon düzenleniyor. 251 kişi gözaltına alındı. İstanbul'daki operasyonlar sırasında Bağcılar'da çıkan çatışmada bir kişi öldü. Ölen
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, internet sitesine izinsiz reklam SMS'lerini ve mailleri şikayet etme bölümü oluşturdu.
Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Bilal ve Sümeyye Erdoğan'ın DAEŞ ile ilişkili olduğu yönündeki iddialar yalanlandı.
Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Bilal ve Sümeyye Erdoğan'ın DAEŞ ile ilişkili olduğu yönündeki iddialar yalanlandı.
NASA'nın 'gezegen avcısı' Kepler teleskobu, yaşam barındırma olasılığı bulunan kayalık bir gezegen keşfetti.
Türkiye ile ABD, IŞİD ve Suriye konusunda atılacak bazı adımlarda anlaştı. Mutabakata göre İncirlik Üssü ABD öncülüğünde IŞİD'e karşı olduşturulan koalisyon uçaklarına açılac
İsrailden gelen İran ve IŞİD tehdidine karşı Türkiye ile anlaşmanın yolu bulunmalı açıklamasının ardından Türk Dışişleri, normalleşme için adımın İsrail tarafından atıl
Kamu Güvenliği Müsteşarı Muhammed Dervişoğlu da yabancı savaşçılarla ilgili ayrıntılı bir rapor sundu.
Suruç patlamasında 32 kişinin ölümüne neden olan canlı bombanın nüfus cüzdanının sağlam olarak bulunması IŞİD'in Türkiye'ye mesajı olarak yorumlandı.