Belarus İstanbul Baş Konsolosu İgor Beliy “Biz düz ticaretten uzaklaşarak koperatif ilişkilerin geliştirilmesine gidiyoruz. İlk başta Türkler iyi satıcı. Onlar, nasıl ticaret yapması ge
Uçuşların durdurulmasının nedeninin, Mısır’da durumun istikrarsız olması ve Kazakistan vatandaşlarının güvenliğine ilişkin olduğu açıklandı
Myanmar’da NLD’nin zaferini ilan etmesi, Batı medyasında büyük yankı uyandırırken ABD ve İngiltere gibi Batılı ülkelerin ülkeye odaklanması ise sorgulanmaya başladı.
ABD Dışişleri Bakanlığı İran Ofisi Başkanı Steve Fagin, İran’a uygulanan yaptırımların hatta kaldırılmasının ardından tekrar geri getirilebileceğini bildirdi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı'nda gazetecilere açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CNN'deki canlı yayında Türkiye'nin 2.2 milyon Suriyeli'ye ev sahipliği yaptığını belirterek "Bu mülteciler Avrupa'ya gitse ne olur?" diye sordu.
Malta'daki sığınmacı zirvesinin sonunda konuşan Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Donald Tusk, sığınmacı krizi konusunda Türkiye ile kısa süre içerisinde bir zirve yapacaklarını s�
Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Batı Şeria'daki yerleşimlerde 2 bin 200, Doğu Kudüs'teki yerleşimlerde 891 yeni konut inşa edilmesine yönelik süreçleri ilerletmesini kınadı
ABD Avrupa birliği ülkelerine 880 milyon dolarlık silah satacak
Avrupa Birliği'nden bir yetkilinin Türkiye'ye, "mülteciler konusunda ilerlemeye karşılık, ilerleme raporunu yumuşatma" teklifinde bulunduğu ortaya çıktı
Siirt'te vatandaşın ihbarı ile düzenlenen baskında PKK'ya ait çok sayıda mühimmatın bulunduğu bir cephanelik ele geçirildi.
BM Genel Merkezi'nde konuşan ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, "ABD'nin İsrail'in hayallerine ve güvenliğine olan desteği hiçbir zaman değişmeyecek" dedi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, 2014 Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) usulsüzlük yapıldığı iddialarına ilişkin soruşturma başlatıldı.
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, "Amerika'nın İsrail'in hayallerine ve güvenliğine olan desteği hiçbir zaman değişmeyecek" dedi.
Murat Özçelik, CHP Genel Başkan Yardımcılığı ve parti meclisi üyeliğinden istifa etti.