Konya'da beden eğitimine katılan öğrencilerle ilgili paylaşımı tepki çeken felsefe öğretmeni Ercan Harmancı açığa alındı.
FETÖ'den 12 yıl hapis cezası alan avukat Mehmet Canpolat, mahkeme heyetine "Kürsünün bu tarafına geçeceksiniz" dedi.
Silahlı bir saldırgan Moskova'nın güneydoğusundaki bir şekerleme fabrikasından etrafa ateş açtı. Fabrika içerisinde rehinelerin olduğunu aktaran kolluk kuvvetleri, en az bir kişinin öld�
Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, yüzde 73’ü tamamlanan 3. havalimanı bittiğinde Atatürk Havalimanı’nın İstanbul’a nefes aldıracak bir alan olarak düzenleneceğini belirterek “Herhangi b
Adana'da 15 Temmuz 2016'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminde gözaltına alınıp serbest kalan örgütün 'Hava
İsrail meclisi Knesset Koruma Biriminin, İsrail cezaevindeki Filistinli tutukluların ailelerine "ırkçı" saldırıda bulunan Likud Partisi Milletvekili Oren Hazan'a takviye koruma sağlanması ka
2014 yılında yaptığı sokak çağrısıyla 50 kişinin ölümüne sebep olan HDP, bugün iç savaş söylemlerini ileri sürerek hükümeti eleştiriyor.
Afrika'nın en stratejik bölgesinde yer alan Sevakin Adası'nın Türkiye'ye tahsis edilmesi, CHP'de rahatsızlığa neden oldu.
Cumhurbaşkanlığı himayesinde Kudüs Platformu tarafından hazırlanan sahne gösterisi, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi
Hizb-ut Tahrir davalarında, bu zamana kadar imzası olan 50 hakim ve savcının terör örgütü üyeliğinden tutuklandığı, 6 kişinin de yurtdışına kaçtığı bildirildi.
ENGEREK, düşük ağırlığa sahip ve küçük boyutlarda, yerden işaretleme görevleri için tasarlanmış bir lazer hedef işaretleme cihazıdır.
Türk Silahlı Kuvvetlerinden (TSK) yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyine hava operasyonu düzenlendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Edoğan, Çad'ta yaptığı konuşmada, 7 anlaşmanın imzalandığını bildirdi.
İsrail mahkemesinin, Kudüs direnişinin sembol ismi 16 yaşındaki Fevzi el-Cuneydi'nin serbest bırakılması kararına savcılık tarafından yapılan itirazı kabul ettiği bildirildi.
MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya'nın, son çıkarılan iki KHK ile ilgili eleştirilerine partisinden yanıt geldi.