Avusturya'nın aşırı sağcı Başbakan Yardımcısı Strache, anaokulu ve ilkokullarda başörtüsünün yasaklanması gerektiğini söyledi
Kudüs İslami Vakıflar İdaresi'nden yapılan yazılı açıklamada, İsrail polisinin eşlik ettiği 275 fanatik Yahudi tarafından Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlendiği belirtildi
Tunceli Merkez’de, bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda biri arananlar gri listede yer alan 3 terörist etkisiz hale getirildi.
Taksim'de bir yıl önce temeli atılan camide kaba inşaatın yüzde 85'i tamamlandı. Kubbe üzerinde hazırlanan tahta iskelelerin üzerine beton dökülmesiyle caminin üzeri kapanacak ve kaba in�
Metro, alışveriş merkezi, metrobüs durağı, havalimanı... Yürüyen merdivenler artık her yerde. Zaman zaman arızalı olduğu için çalışmayan yürüyen merdivenler yine de kullanılıyor.
TEM otoyolu Mahmutbey mevkisinde çevik kuvvet polislerini taşıyan araç devrildi. Kazada 5 polis yaralandı, durma noktasına gelen trafik normal akışına döndü.
Bingöl'ün Karlıova ilçesi kırsalında, PKK'lı teröristlere karşı düzenlenen operasyon kapsamında, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan 100 kilogram amonyum nitrat ele geçirildi.
OECD’nin Daha İyi Yaşam Endeksi’ne göre, Türkiye’de çalışanların yüzde 34’ü 50 saatten fazla çalışırken OECD ortalaması yüzde 13. Hayattan memnun olan çalışanlar kategorisinde d
Genel Sağlık Sigortası borcu olanların, 2 Nisan Pazartesi günü akşama kadar müracaat etmesi ve borçları sildirmesi gerekiyor.
MİT'in Kosova istihbaratıyla ortak düzenlediği operasyonla yakalanan 6 örgüt mensubunun Türkiye'ye getirilmesi sayesinde, örgüte ağır bir darbe daha vurulmuş oldu.
Saldırıda yaralanan 7 kişi hastaneye kaldırıldı
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Yunanistan'ın 'Natura 2000' hamlesiyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Aksoy açıklamasında, "Kardak kayalıklarının ülkemizin egemenliği
Fransa'nın Saint-Chamond kentinde turistik amaçlı kullanılan küçük bir uçağın otoyola düştüğü ve uçakta bulunan biri pilot 2 kişinin öldüğü belirtildi.
MİT, Kosova istihbaratıyla etkin iş birliği içinde gerçekleştirdiği operasyonla, FETÖ'nün Balkan yapılanmasına ilişkin operasyonuyla örgüte ağır bir darbe daha indirdi.
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, 'Muhtemelen 10-15 yıl içinde İran'la savaşacağız' diyen Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Selman hakkında, "Hayali gerçekle karışt�