Terör Örgütü PKK'nın yönetici isimlerinden Duran Kalkan, HDP'ye "halkın içine çekilin" diyerek ayaklanma çağrısı yaptı
Fas’tan İspanya’ya bir aracın bagajında valizde saklanarak geçmeye çalışan Faslı bir göçmen boğularak öldü.
Filistin yönetimi, Yahudi yerleşimcilerin yakarak öldürdüğü 18 aylık bebek için Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne başvurdu.
Üsküdar Validebağ’da Koru Camii’nin inşaasına karşı çıkan paralel yapı, Fatih Sultan Mehmed Han’ın fetihten sonra yaptırılan ilk mescid olma özelliğini taşıyan Boğazkesen Mescidi�
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, PKK'nın silah bırakma sözüne karşılık buna göre hareket ettiklerini, ancak Çözüm Sürecinin istismar edildiğini söyledi. Arınç, "PKK'lılar elle
Zaman gazetesi karikatür sayfasında Suruç katliamı ile artarak devam eden terör eylemleri sonucunda şehit olan askerleri mizah konusu yaptı.
Ermenek'te geçen yıl 18 işçinin yaşamını yitirdiği maden faciasıyla ilgili duruşmada faciadan kurtulan işçiler dinlendi. En az iki gün sürmesi beklenen duruşmada, 40 tanığa söz veril
Rusya’nın Kuzey Kafkasya cumhuriyetlerinden İnguşetya’da IŞİD’e yönelik yapılan operasyonda 8 IŞİD'li öldürüldü.
Rize'de yapılan yarışmanın finalinde Kahramanmaraş bölgesinden Raşit Tayyip Fındık birinci oldu
İhvan üyesi 27 kişinin yargılandığı davada beraat kararı çıktı. "Fetih Camisi olayları" davasının duruşması 4 Ekim'e ertelendi.
İsrail kabinesi, Filistinliler için kullanılan 'idari tutuklama' yönteminin Yahudi yerleşimcilere de uygulanmasını onayladı.
Ağrı ve Tendürek dağları 15 gün süreyle "Geçici Askeri Güvenlik Bölgesi" ilan edildi. Tunceli'de de bazı yerler 4-19 Ağustos arasında 'özel güvenlik bölgesi" olacak.
Bölücü terör örgütü PKK’nın son günlerde Doğu Anadolu’da terör eylemlerini tırmandırması dikkatlerden kaçmıyor.
MİT'in kontrolünde Suriye Türkmenlerine yardım götüren tırları durduran ve hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüs gerekçesiyle tutuklanan savcılar Süleyman Bağrıyanık, Ahmet Karaca, �
Terör uzmanı eski FBI ajanı Dr. Hayden, PKK terörünü değerlendirdi. Hayden'a göre, Türkiye'nin PKK'ya sert yüzünü göstermesi en doğal hakkı.