MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yargıtay'ın MHP'nin kurultay kararıyla ilgili kesin kararı hakkında açıklama yaptı.
Ekonomi Koordinasyon Kurulu’na (EKK) Başbakan Binali Yıldırım başkanlık edecek. Böylece EKK’nın başkanlığını 7 yıl sonra ilk kez Başbakan yapacak.
Son yıllarda evliliklerde geçimsizlikler ve boşanmalar artıyor, mal kavgalarına daha sık rastlanıyor. Bir yandan da evlenenlerin sayısında düşüş dikkati çekiyor. Kısacası Türk toplum
MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, 'Takdir Çağrı Heyeti'nin olmak kaydıyla söylüyorum, 19 Haziran'da Ankara'da önümüze demir bariyerleri çektikleri yerde kurultayımızı gerçekleştirec
Gazprom’un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Medvedev, doğalgaz fiyatlarının 167-171 dolar bandında seyredeceğini söyledi.
Yargıtay 18. Hukuk Dairesi, Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesinin MHP'de olağanüstü kurultay yapılmasına yönelik kararını onamasına ilişkin gerekçeli kararını tamamladı.
Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Azerbaycan topraklarında hiçbir zaman ikinci bir Ermeni devleti kurulmasına müsaade etmeyeceklerini söyledi.
PKK'nın çocuk ve kadınları kullandığı gerçeğini artık hiç kimse reddetmiyor. Dünya çapında pek çok terör örgütü ile anlaşmaya vararak çocuklar ile kadınların istismarının ön�
Alman kamu yayıncılık kurumu Hessen Radyosu, Türk hükumet temsilcilerinin geçmişte çeşitli vesilelerle Gülen hareketine dair belgeleri Alman hükumet temsilcilerine ilettikleri bildirdi.
İran ve Suudi Arabistan'ın istatistik kurumlarına ait internet sitelerinin bir gün arayla saldırıya uğraması iki ülke arasındaki gerginliğin siber alana taşındığı yorumlarına neden ol
BM Filistinli Mültecilere Yardım Kuruluşu, Filistinlilerin, gıda güvencesizliği nedeniyle sağlıksız bir yaşama mahkum edildiğini ve tarımla uğraşmalarının engellendiğini açıkladı.
2010'daki KPSS Eğitim Bilimleri sınavının iptal edilerek yeniden yapılmasıyla, devletin 9 milyon 111 bin 138 lira 13 kuruş zarara uğradığı vurgulandı.
MHP'de genel başkan adaylarından Ümit Özdağ, 10 Temmuz'da yapılacağı açıklanan seçimli olağanüstü kurultayla ilgili "Genel Merkezin bugün verdiği tarihin hiç bir geçerliliği yoktur"
Suriye'de hazırlanan anayasa taslağı Esad'ın yetkilerini azaltıp bakanlar kuruluna devrediyor
65. Hükümetin ilk Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası Hükümet sözcüsü Numan Kurtulmuş açıklamalarda bulundu