Üzerindeki yazıtlar, kitabeler ve kabartma figürlerle açık hava müzesini andıran Diyarbakır Surları roketlerle vuruluyor. PKK tarafından atılan roketlerden biri Sur kapısına saplandı. Ul
Genelkurmay'dan yapılan açıklamada, Şırnak'ın Cizre ilçesinde 8, Silopi ilçesinde 2 teröristin daha öldürüldüğü bildirildi. Şırnak'ta öldürülen terörist sayısı 225'e yükseldi.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Dunford ile yarın bir araya gelecek.
Terör örgütü IŞİD’in, Suriye’deki merkez üssü olan Rakka’da Türkiye’de eylem yapmak üzere 25 kişilik intihar timi kurduğu ortaya çıktı. İntihar timinin ilk hedefinin Türkiye’deki
Sabah gazetesi yazarlarından Meryem Gayberi,Kürtlere en büyük zulmü terör örgütü PKK'nın yaptığı söyledi.
Türkiye üzerinden dünyaya pazarlanacak Kürt gazı, Rusya'ya bağımlılığımızı azaltırken, Kuzey Irak'a trilyonlar kazandıracak.
TSK, Şırnak'ta bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda etkisiz hale getirilen teröristlerin sayısının 214'e ulaştığı bildirildi.
Köy Korucuları Konfederasyonu Ziya Sözen, korucuların bölgedeki Kürt halkını terör örgütünün zulmünden koruduğunu söyledi.
Akit gazetesi, Hasan Karakaya'nın vefatı üzerine, Genelkurmay Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Tuğgeneral Ertuğrul Gazi Özkürkçü'nün taziyelerini ilettiğini yazdı.
İzmir'in Dikili ilçesinde bir adacık üzerinde mahsur kalan aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 57 kişi kurtarıldı
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ile görüşen HDP Eş Başkanı Demirtaş'ın tanksavar füze istediği ortaya çıktı. Görüşme sonrası açıklama yapan Lavrov, "Türkiye'de Kürtlerin yürüt
Azez’de Kur’an kursunu hedef alan Rusya, Hama’da da mülteci kampını vurdu. Bütün gece devam eden saldırılarda 14’ü çocuk 25 sivil hayatını kaybetti.
Mısır'ın çeşitli illerinde Müslüman Kardeşler Teşkilatı'na (İhvan) ait 14 kuruluşa el konuldu.
Uluslararası Müslüman Alimler Derneği artık Türkiye'de de hizmet verecek.
Bir süredir Suriye Ordusu ve Şii milislerin karadan, Rus uçaklarının ise havadan bombardımanı altında bulunan Türkmen Dağı'nda, Kürt Dağı'na bakan zirve noktası Burc el Kassab yeniden m