Uzman Diyetisyen Pınar Kural Enç, yulaf, kabuklu kuruyemişler, nar suyu, fasulye ve mercimeğin yorgunlukla savaşan enerji deposu besinler olarak ön plana çıktığını söyledi.
OHAL kapsamında yayımlanan yeni KHK ile sağlık kurum ve kuruluşlarında görev yapan tabip, uzman tabip ve aile hekimlerine kendilerinin istemesi ve kurumların da onayı dahilinde 72 yaşına ka
III. Selim, cellâtlarıyla boğuşarak katledildi ve cesedi asiler tarafından Arz Odası’nın önüne konuldu.23 yaşındaki genç Şehzade Mahmut ise yalnız değildi. Cevri Kalfa tarafından Alt�
‘Nefse ve onu biçimlendirene, sonra da ona iyilik ve kötülük yapma kabiliyetlerini verene ant olsun ki, nefsini arıtan kurtuluşa ermiştir, onu kötülükle örten kimse de ziyana uğramıştı
Almanya'nın Köln şehrinde 'bağımsız Kürdistan' mitingi gerçekleştirildi. Mitingdeki İsrail bayrağı ise dikkat çekti.
İngiltere Başbakanı May, "Dün gece kamuyu korumak üzere cesur ve hızlı davranan memurlarımıza teşekkür etmek istiyorum." dedi.
Norveç'te yayın kuruluşu olan NRK, 22 yaşındaki Faten Mehdi el Huseyini'yi sunucu yapma kararı aldı. Haberi duyan İslam karşıtları sosyal medya üzerinden "Müslümanlar Norveç'ten gönder
Belediyelerin gösterdiği yerler dışında park, bahçe, sokak gibi umuma açık, kurban satış ve kesimine uygun olmayan yerlerde faaliyet gösterenlere 203 lira idari ceza verilecek.
Hakkari Çukurca'da silahlı saldırı sonrasında, bölgeden kaçmaya çalışan PKK'lı iki terörist, güvenlik güçlerince düzenlenen topçu ve hava atışlarıyla etkisiz hale getirildi.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, Kuzey Irak'ta yapılması planlanan referandumla ilgili "Bu referandum Kürdistan'ın inşa ve ihyası için sinsi bir ön çalışma, karanlık öncü hamledir. Bir defa
Ankara Anlaşması’nda son günlerde önemli gelişmeler yaşanıyor. Ankara Anlaşması vizesi alarak Avrupa Birliği sınırları içerisinde iş kurup yaşama hakkı veren vize turu, Birleşik Kra
Irak güçlerinin Musul'a bağlı Telafer ilçesini terör örgütünden kurtarma operasyonu kapsamında Telafer Kalesi'ni örgütten geri aldığı ve kaleye Irak bayrağı asıldığı bildirildi.
Genelkurmay Başkanlığınca, 17-24 Ağustos tarihleri arasında bölücü terör örgütüyle mücadele operasyonlarında 43 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, "Sultan Alparslan ve askerlerinin miras bıraktığı Malazgirt ruhu, asla kopmayacak bir bağ olarak varlığını sonsuza dek sürdürecektir." dedi.
Hakkari merkez ile Çukurca, Şemdinli ve Yüksekova ilçelerinde bazı alanlar 15 gün süreyle "özel güvenlik bölgesi" ilan edildi.