Lübnanlı siyasi analist Saba: Ayrılıkçı Kürt, Kuzey Suriye’ye Türkiye’nin girmesini Osmanlı’nın işgali olarak görüyor. Ama aynı Kürt, kendi bölgelerindeki 11 Amerikan üssünü seya
İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı Salihi, "Bir şeyi açıklıkla belirtmek isterim ki anlaşmanın bozulmasını istemiyoruz." dedi.
Kanun Hükmünde Kararname ile Türkiye'deki üniversitelerden ihraç edilen "Barış için akademisyenler bildirisi" adlı hain oluşuma imza atan isimlerden bazıları Berlin'deki Alice Salomon Üni
Eski Google mühendisi Anthony Lewandowski, yapay zekaya dayalı bir "tanrı" geliştirilebilmek amacıyla "Way of Future" (Geleceğin Yolu) isimli bir dini hareket kurdu.
Vize yasağının kalıcı olacağını sanmıyorum. Ama açıktır ki Türkiye- ABD ilişkileri tarihinin en zor dönemini yaşıyor. Bu noktaya gelinmesinde Türkiye’nin ilişkileri yönetme tarzı
Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, ABD'ye yapacağı ziyaretini, ABD'nin vize kararını protesto etmek için iptal etti.
İDDEF Bangladeş’e sığınan Arakanlı Müslümanlar için toplanan yardımları ulaştırarak bölgede kalıcı projeler için incelemelerde bulundu.
Irak'taki Kürtler ve İsrail arasındaki ilk temaslara tanıklık eden eski siyasetçi Mahmud Osman, İsrail'in geçmişte de Kürtleri kendi çıkarları doğrultusunda kullanmak istediğini belirte
Kale Grubu Başkan Yardımcısı Osman, TFX milli savaş uçağının motorunu geliştirmek için Rolls Royce ile ortak bir şirket kurduklarını belirterek, 'Projenin gerçekleşmesi ve bize görev
15 Mart'ta sandığa giden Hollanda'da, 208 gün süren koalisyon görüşmelerinin ardından hükümet kuruldu. Dört parti, kurulacak merkez sağ hükümetin ana hatları konusunda anlaşmaya vardı
Irak Milli Güvenlik Kurulu, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nin (IKBY) gayrimeşru referandumunu gerçekleştirenler hakkında "hukuki işlem" başlatıldığını duyurdu.
TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, yaşanan vize krizi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Terör örgütleri için çember daralıyor. Türkiye, Afrin sınırına askeri üs kurmak için harekete geçti.
Casusluktan tutuklanan ABD Başkonsolosluk çalışanı Metin Topuz’un, darbe girişimine katılan asker ve polislerle bağlantı kurduğu belirlendi.
Kuzey Irak'ın Erbil kentinde, Irak Parlamento Başkanı Selim Cuburi'yi kabul eden Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani, yeni bir açıklama yaptı.