Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Leyla Zana ile görüşmesine ilişkin olarak, "O başlıklarla gelecekse, gelmesine gerek yok" dedi
Yaşamak, acı ve hüzün üzere ise umudu taşımakta bir sorumluluktur... Bu sorumluluğun gereği hakikat üzere basiretle davranarak bir farkındalık oluşturmak ve yalanın, nefretin ve zulmün
Mısır'da Adalet Bakanı Zind'in, askeri darbe ile görevden uzaklaştırılan ülkenin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Mursi ve İhvan liderleri hakkında idamın uygulanacağına dair yemin etmesine
Suriye'deki savaştan kaçarak sığındığı Türkiyenin vatandaşı olan piyanist, Gürcistan'dan dereceyle döndü. Tambi Cimuk, Gürcistan Tiflis Uluslararası Mozart Müzik Yarışması'nda ge
ABD'nin IŞİD ile mücadele uğruna Suriye politikasını Rusya ile aynı doğrultuya taşıyıp Suriye halkına sırt çevirmesi, daha fazla aşırıcılık, istikrarsızlık ve şiddete yol açacak
KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile BM Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda görüştü.
Düzce'de yaklaşık 500 kişi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.
Dışişleri Bakanlığı, İsrailin Batı Şeria ve Doğu Kudüsteki çeşitli yasa dışı yerleşimlerde toplam 153 yeni konut inşasına onay vermesini şiddetle kınadıklarını belirtti.
Zika virüsü hakkında Dünya Sağlık Örgütünden (WHO) korkutan açıklama.
ABD Ankara Büyükelçisi John Bass, 27 Ocak günü Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde yaşanan ve 5 güvenlik görevlisinin şehit olmasına neden olan PKK saldırısına ilişkin açıklama yaptı. "P
Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk hakkında 7 yıl 6 aydan 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
Ege Denizinde mültecileri taşıyan botun Yunanistan'ın Sisam Adası yakınlarında batması sonucu 10'u çocuk 24 kişi hayatını kaybetti.
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi AİHM 2015 bilançosunu açıklandı. Türkiye 2015'de "hakkında en fazla dava başvurusu bulunan 3'üncü ülke" oldu.
Terör örgütü PKK'nın, Sırp uyruklu keskin nişancıları (sniper) para karşılığında kiralayarak Türkiye'ye gönderdiği tespit edildi.
Ege Denizinde kaçakları taşıyan botun Sisam Adası (Samos) yakınlarında batması sonucu 7si çocuk 11 kişinin yaşamını yitirdiği belirtildi.