Lübnan Genelkurmay Başkanı İmad Can Kahveci terörün ve İsrail’in aynı madalyonun iki yüzü olduğuna işaret ederek “Terörle mücadele İsrail’le mücadeleden daha az önemli değildir”
Yıllarca konser alanı olarak kullanılan ve fetih ruhunu inciten Rumelihisarı'ndaki mescit yapımı tiyatrocu Defne Halman'ı rahatsız etti.
Suriye'deki kanlı katliamların sorumlusu Beşşar Esad'dan tarihi bir itiraf geldi. Esad muhaliflere karşı verdikleri savaşta son dönemde bazı yenilgilere uğradıklarını itiraf etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile KKTC lideri Akıncı arasındaki görüşmeden Kıbrıs'ta çözüm arayışına güçlü destek mesajı çıktı; her iki lider de 2015'in çözüm yılı olmasını dile
Adana'da MİT tırlarının durdurulması kararını veren 4 savcı hakkında devam eden soruşturmada tutuklama kararı çıktı. Karara göre 4 savcı tutuklanarak cezaevine gönderilecek.
Diyarbakır'ın Bismil İlçesi'nde terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanmasına yönelik operasyon yapıldı.
Çin, Müslüman Uygurları, Doğu Türkistan’da sahibi olduğu lokanta ve dükkanlarda alkollü içki ve sigara satma konusunda zorluyor.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa'da "Paralel yapıya destek" iddiasıyla iki haftadır derneklere yönelik operasyonlara tepki gösterdi: Ayıptır, günahtır; bunlar bu mücadeleyi yo
Hizbullah'a yakın Menar televizyonu, grubun Lübnan'ın doğusunda Suriye sınırında bulunan Nusra Cephesi komutanlarını hedef aldığını duyurdu. Taraflar Suriye'nin Kalamun bölgesinde de ça
Koalisyonlar ülkesi İtalya'da parlamentodan geçen yeni seçim kanununa göre, seçimlerde birinci çıkacak parti, ödül olarak fazladan milletvekili kazanacak. Bunun tek parti iktidarlarına yol
İstanbul Çatalca'da meydana gelen trafik kazasında Büyükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi Recep Alpaslan ve şoförü hayatını kaybetti, 4 kişi de ağır yaralandı.
Fetullah Gülen'in avukatı Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Gülen ile ilgili iddialara çirkin bir cevap verdi...
Almanya'da aşırı sağcı örgüte ülke çapında operasyon düzenlendi, cami ve mülteci yurtlarına saldırı planladığı belirtilen 4 kişi gözaltına alındı.
TÜRGEV, Zaman'da yayınlanan 'Devlete Niyet TÜRGEV’e kısmet' başlıklı haberi yalanladı.
UNICEF, 'çocuk askerleri' serbest bırakması için Orta Afika Cumhuryeti'ndeki 8 silahlı grupla anlaşma imzaladı.