İki yaşından küçük Yusuf el-Aga, yurt dışında tedavi için sevk işlemlerinin durdurulması nedeniyle Gazze'deki Er-Rantisi Hastanesi'nde hayatını kaybetti
Dışişleri Bakanığı, Almanya tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı ziyaretlere ilişkin açıklamalara sert yanıt verdi.
Krallığın kurucusu Abdülaziz bin Suud’un oğullarının yanı sıra torunlarının da kral olabileceği hükmünün getirilmesi, Suudi Arabistan’ı ve dolayısıyla bölgenin geleceğini uzun va
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in askeri ve teknik işbirliğinden sorumlu yardımcısı Vladimir Kojin, Türkiye ile Rusya'nın S400 füzelerinin sevkiyatı konusunda anlaşma sağladığını
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Fevzioğlu, yeni bir siyasi partinin oluşumunda yer alacağı yönündeki iddialara ilişkin açıklamada bulundu.
Harvard Üniversitesi'nden Doç. Dr. Yılmaz, "Açlığın faydalarını görmek için günde 14-16 saat açlık yaşaman gerekiyor. Açlığın birçok faydası var, biri de fare modellerinde tespit
AK Parti ve Cumhurbaşkanlığının hukukçu ekipleri, yeni seçim sistemi için harekete geçti. “iki turlu dar bölge”yi uygulayan Fransa ile “Her ilin bir seçim çevresi olduğu” İspanya mod
Ramazan Bayramı nedeniyle ülkelerine giden Suriyeliler, Öncüpınar Sınır Kapısı üzerinden Türkiye'ye dönmeye devam ediyor.
15 Temmuz gecesi nöbetçi olmamasına rağmen karargaha giden şüpheli eski üsteğmen Metin Yağcı'nın halkı vurma emri verdiği iddianameye girdi.
Osmanlı sultanları 'Hâdimü’l-Haremeyn eş-Şerîfeyn' (Haremeyn’in Hizmetçileri) unvanını almalarıyla birlikte hadimi oldukları beldelere çok güzel katkılar sağlamışlardır.
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "PYD/YPG'nin Afrin bölgesinden Türkiye’ye doğru açtığı her türlü taciz ateşi misliyle, angajman kuralları çerçevesinde karşılık bulacaktır" dedi
FET֒cü darbecilerin harekete geçmesinin ardından Pakistan’ın başkenti İslamabad’daki askeri ataşe Ahsen Süren’in elçiliği kontrolüne almaya çalıştığı ortaya çıktı.
Türk Tarih Kurumu (TTK) eski Başkanı Prof. Dr. Metin Hülagü '2. Abdülhamid'in 250 milyon doları 4 ülkenin bankalarında' dedi.
ABD'li gazetesinin iddiasına göre Suudi Arabistan eski veliaht prensi ve eski içişleri bakanı Muhammed bin Nayef'in sarayından çıkmasına izin verilmiyor.
“We leqad kerremnâ benî âdem…: Doğrusu Biz âdemoğluna kat kat ikram ederek onu üstün ve şerefli kıldık… yarattıklarımızın birçoğundan üstün tuttuk.” (İsra 17:70).