İran, Washington yönetiminin dün İran'la bağlantılı 18 kişi ve kurum hakkında aldığı yaptırım kararına misillemede bulunacağını bildirdi.
Adana'da yüzlerini kapatarak terör bildirisi okuyan 4 kişi, emniyet güçlerinin titiz çalışması sonucu gözaltına alındı.
Kudüs İslami Vakıflar İdaresi, 36 kişiden oluşan fanatik bir Yahudi grubun İsrail polisi eşliğinde Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlediğini duyurdu
CHP Tunceli Milletvekili Erol, kentte PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Necmettin Yılmaz için yaptığı konuşmayla alkış topladı.
'Ahmet, (…) sana bu mektubu yazmamın sebebi (…) kalbinin bütün kırıklarını, içinin bütün sızılarını iyileştirecek bir müjde: Türkiye toplumu, Türkiye coğrafyasında yaşayan halkl
Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın, Ankara ve Moskova'nın imza aşamasına geldiği S-400 anlaşmasına ABD'nin gösterdiği tavrı değerlendirdi. Türkiye'nin tüm tehditlere açık olmasına rağmen N
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü PKK arasında çıkan çatışmada, bir terörist etkisiz hale getirildi.
Sabah saatlerinden itibaren etkisini artıran yağışlar devam ederken, kentte 6726 şimşek çaktı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Fetullahçı Terör Örgütüne yönelik soruşturma kapsamında 39'u daha önce İçişleri Bakanlığında çalışmış, biri halen görevde olan 40 kişi hakk�
İstanbul'da gece saatlerinden itibaren etkili olan ve sağanağın, öğlen saatlerinde etkisini artırıp, akşama kadar fırtına şeklinde devam etmesi bekleniyor.
Batı basınındaki "bu Erdoğan'a yarar" açıklamasının etkisi altındaki CHP kısa süre sonra OHAL uygulamalarını "kontrollü darbe, sivil darbe" şeklinde niteleme noktasına geldi.
Karar kendilerinin. Bu iş burada bitmeyecek. Hem dinlerini, hem dünyalarını kazanacaklardı, ikisini birden kaybettiler ve düştükleri çukurda debelenmeye devam ediyorlar.
“Beylerim, Emirlerim, Atabeylerim! Ümmet-i Muhammed’in yiğit komutanları!... “Aramızda çekişmek artık bize yakışmaz! İşgalci kontları ve zalim şövalyeleri üzerimize güldürmek bi
Eskişehir'de, FETÖ/PDY kapsamında 8'i tutuklu 15 avukatın yargılandığı davada, 13 sanığa 3 yıl 9 ay ile 12 yıl arasında değişen hapis cezaları verildi.
Adana'nın Aladağ ilçesinde geçen yıl 29 Kasım'da 10'u öğrenci 12 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda öğrencinin yaralandığı yangınla ilgili yurt müdürünün de aralarında bu