Türk Silahlı Kuvvetlerince dün Avaşin-Basyan ve Zap bölgelerine düzenlenen hava harekatında 4 terörist etkisiz hale getirildi. Bölücü terör örgütüne ait 7 barınma yeri, 4 silah mevzi,
İsrail, Mescid-i Aksa'da bu hafta 50 yaşından altından kişilerin cuma namazına katılmasına izin verilmeyeceğini açıkladı.
Katar ve Türkiye arasındaki ilişkilerin 'tarihinin en üst seviyesinde' olduğunu belirten Katar Ekonomi Bakanı Ahmed bin Casim El Sani, “Bu krizde gönülden bizim yanımızda yer alan Cumhurba�
Mescid-i Aksa eylemini gerçekleştiren Cebbarin ailesi üyesi üç şehit dün gece yarısından sonra binlerce Filistinlinin katıldığı cenaze töreniyle toprağa verildi.
Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, ABD'nin, Körfez krizinin barışçıl yollarla çözülmesini desteklediğini bildirdi.
BAE’nin gücünü ve boyunu aşan eylemlerinin arkasında gerçekten kimler olduğunu bugün olmasa da yakın zamanda hep beraber göreceğiz. Bu hamleleri Suudi Arabistan ve İsrail destekli yaptı
FETÖ lideri Fetullah Gülen, son konuşmasında zor durumda olduklarına dikkat çekti ve militanlarına başka ülkelere kaçma mesajı verdi.
Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesinde, 6 bin 425 personelin katılımıyla "Onlar artık aranmıyor-5" operasyonu düzenlendi.
Muş-Diyarbakır-Bingöl üçgeninde yer alan Şenyayla bölgesinde 5 bin askerin katılımıyla operasyon başlatıldı.
Son olarak işgal altındaki Batı Şeria'da yer alan El-Halil kentinde, Filistinlilere ait 3 katlı bir binaya el koydular.
Malatya'da, 2’nci Ordu Komutanlığı'nın mutfak eşyası ihalesine katılmak için hazırlık yapan firmaya silahlı baskın düzenlendi. Saldırıda 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.
67 yıllık hava savunma sistemlerini kullanan Türkiye, üretime katılma fırsatı nedeniyle Rusya'nın S-400'lerine yöneldi.
İsrail'in Kudüs'e yönelik son işgal girişimini, Suriye'deki iç savaş, Mısır ve Libya'daki son gelişmeler ve de Katar krizi'nden ayrı olarak yorumlamak imkansız... 1948'den bu yana adım ad
Katar’ın Washington Büyükelçisi Meşal Bin Hamad Al Sani, Türk askerlerinin bölgede bir çatışmayı körükleyeceğine yönelik hiçbir endişelerinin bulunmadığını belirterek, "Türkiye�
Tişört operasyonu, darbecilerin aslında nasıl çalıştıklarını gösteren bir model sunuyor. Dolayısıyla sadece bu örneğin bile dış dünyaya etraflıca anlatılması, FET֒nün nasıl f