Van'ın Gürpınar ilçesi kırsalına düzenlenen hava harekatında PKK'lı 2 terörist etkisiz hale getirildi.
Peygamberimiz şöyle der: İçki bütün kötülüklerin anasıdır. Bu adamlar şunu hesaba katmazlar mı? Siz bir şey söylerken Müslüman bir halk, sizin bu sözlerinizi nasıl anlayacak, onlar�
Yine İslâm tarihinin de, dünya tarihinin de neredeyse bin yıllık en önemli bölümünü yaptığımız Selçuklu, Eyyûbî ve Osmanlı tecrübelerinde, gücü değil hakikati eksene aldık.
NATO'nun Afganistan'daki birliklerinin komutanı John Nicholson, Taliban örgütüne çağrıda bulunarak, ''Silahlarınızı bırakarak barışa katılın.'' dedi.
Fırat Kalanı Harekatı kapsamında terör örgütü DEAŞ'tan temizlenen Cerablus'ta, operasyonun başlangıcının 1'inci yıl dönümü etkinliklerle kutlandı.
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, Katar ve Körfez ülkelerine itidal çağrısı yaptı. Zaharova,'Krizin tüm taraflarına sorunların masada çözülmesi çağrımızı yineliyor
Türkiye'nin ayakkabı sektöründe en önemli pazarlardan olan Rusya'ya yılın 7 aylık döneminde ihracat, yüzde 129 arttı.
New York'ta bir grup STK, Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin, ailesi ve avukatlarıyla görüştürülmemesini kınayarak uluslararası toplumu görev
New York'ta bir grup STK, Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin, ailesi ve avukatlarıyla görüştürülmemesini kınayarak uluslararası toplumu görev
Katar, daha önceden geri çektiği Tahran büyükelçisini yeniden göreve gönderiyor.
CHP, Çanakkale’de yapacağı Adalet Kurultayı’nda konuşmacı olmaları için bazı HDP’lileri davet etti. Davetin partiye değil isme gönderilmesi HDP'de tepki çekti. “Biz HDP üyeleriyiz” d
BAE-Suud ittifakı İran’a ikinci darbeyi Yemen’de vurdu. Yemen’de İran’ın desteklediği Husi-Salih ittifakındaki derin çatlağı fırsat gören iki ülke, eski Cumhurbaşkanı Ali Abdullah Sa
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar'ın Savunmadan Sorumlu Devlet Bakanı Halid Bin Al Attiyah'ı kabul etti.
Türk Hava Kuveetlerine ait savaş uçaklarının Irak'ın kuzeyi Hakurk bölgesine düzenlenen hava harekatında 7 terörist etkisiz hale getirildi.
Wall Street Journal Gazetesi’nde yer alan habere göre, Suudi Arabistan yönetimi, Katar’daki yönetici aileden, Şeyh Temim Bin Hammad’a alternatif çıkarma arayışında.