Başbakan Binali Yıldırım, " Ziraat Bankası ve tüm bankalar bir kampanya başlatacaklar ve böylece piyasa hareketlenmiş olacak. Buradaki stoklar azaltılmış olacak. Oradan gelen parayla tekra
Lezzetiyle dünya markası olma yolunda ilerleyen Türk kirazı, Avrupa ve ABD pazarının ardından hava kargo yoluyla Çin pazarında da yerini alacak.
Roketsan tarafından geliştirilen ve tamamı yerli üretim olan 302 mm güdümlü füze ve silah sistemi Kasırga, TSK'nın gücüne güç katıyor.
Trump’ın Ortadoğu Barış Plânı halihazırda, damadı ve kıdemli danışmanı Jared Kushner, ABD’nin İsrail Büyükelçisi David Friedman ve Baş Müzakereci Jason Greenblatt tarafından yür�
İstanbul Üniversitesi arkasında üniversite olarak kurulmadan çok öncesini taşıyan bir manevi mirasla ve büyük olaylarla bugüne kadar geldi.
İstanbul'da gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, soruları cevapladı. Erdoğan, Samsung'a yaptığı teklifi açıkladı.
İçişleri Bakanı Soylu, trafiği tehlikeye düşürecek şekilde araç kullananlarla ilgili yeni kanuni düzenlemeler hazırlandığını söyledi.
ABD'li Senatör John McCain, ABD Başkanı Donald Trump'ı 'uluslararası tiranlara övgüler yağdırarak, Amerikan değerlerinin arkasında duramadığı' suçlamasıyla eleştirdi.
“Ramazan ve Kurban bayramlarında emeklilerimize verilecek 1000 liralık destek, onlara bir bayram harçlığı, bir mutluluk vesilesi” diyen Erdoğan, imar barışı ile 14 milyona yakın davanın
Oysa, 2001 yılında Fazilet Partisinden ayrılarak AK Parti’yi kuran kadro o günkü Türkiye’de ‘demokrasi’, ‘adalet’, ‘özgürlük’ talebinde bulunan gençlerin teveccühünü kazanmıştı
İsrail'in bir kaç yıl önce İran'ın nükleer programının beyni olarak tanımladığı İranlı bilim adamı Muhsin Fahrzade Mehabadi'nin isminin suikast listesinde olduğu iddia edildi.
ABD Merkez Bankası (Fed) nisan ayı politika toplantısının ardından faiz kararını açıkladı. Buna göre; Fed beklentiler doğrultusunda faizlerde değişikliğe gitmedi.
İfadeden anlaşılacağı üzere bu zirve mevkiden kastedilen cumhurbaşkanlığıdır. Buna göre biz fakirler bu mevkilerin hiçbirisine ulaşmak bir tarafa, semtinden bile geçmiş değiliz. Mak
Suriye Türkmen Meclisi Başkanı Muhammed Vecih Cuma, "YPG/PKK'nın Menbiç'te kurduğu sahte Türkmen derneğinin bizimle bir alakası yoktur. Hain bir girişimdir. Kendilerinin kirli oyunlarının
Suriye Türkmen Meclisi, YPG/PKK'nın Münbiç'te kurduğu sahte Türkmen derneğinin kendileriyle bir alakası olmadığını ve bunun örgütün kirli oyunlarının bir parçası olduğunu açıklad