Türkiye, turizm sezonunun kötü geçmesini önlemeye çalışırken, diğer yandan PKK'nın özellikle Avrupa ülkelerinde 'Türkiye'ye gitmeyin' propagandasına karşı harekete geçti.
Suriye'de çekilen bir görüntüde ellerinde Javelin olan Batılılar IŞİD'e karşı PYD saflarında savaşırken görülüyor
Avrupa genelinde Müslümanlara ve İslam'a hergün düşmanlık biçim değiştirerek devam ediyor. Yabancı ve Müslüman karşıtı söylemleriyle tanınan Almanya İçin Alternatif (AfD), İslam k
Başbakan Ahmet Davutoğlu, gittiği Muş'un Varto ilçesinde öğrencilerle birlikte çektirdiği fotoğrafı, Fotoğraf Paylaşım Sitesi İnstagram'dan paylaşması büyük ilgiyle karşılandı.
Fetih liderlerinden eski milletvekili Husam Hıdır, Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas’ın Filistin halkına karşı kusurlu davrandığını söyledi.
Mülteci ve müslüman karşıtı söylemleriyle tanınan Almanya İçin Alternatif (AfD), İslâm karşıtlığını programına taşıdı!
Diyarbakır'dan Kıbrıs'a direkt uçuş başladı. Diyarbakır'dan kalkan uçak Ercan Havalananında su takı merasimiyle karşılandı. Kentteki beklenti Avrupa uçuşları.
Fransa'nın sahil kenti Calais'de sığınmacılara karşı yapılan duvar 300 metre daha uzatılacak
Ankara’nın bugüne kadar Suriye’deki çatışmalara doğrudan taraf olmaktan kaçınması rasyoneldi ancak artık Türkiye, DAEŞ tarafından doğrudan hedef alınmaktadır. Türkiye’nin DAEŞ teh
Seküler elitlerin, Müslüman dünyada kolonizasyon sonrası süreçte uyguladıkları geleneksizleştirme ve İslamsızlaştırma politikaları, bu toplumlarda yerli bir ‘öteki’nin üretilmesinde
İsveç'in başkenti Stockholm'de, Müslümanlara karşı ön yargılı ve hakaret içerikli yayın yapan medya kuruluşları protesto edildi.
Rus turistler, Türkiye ve Mısır'a alternatif olarak yöneldiği Yunanistan'da vize sorunu ile karşılaştı. Tatil için günlerce öncesinden turlarını alan ve vize başvurusunda bulunan turist
Cumhurbaşkanı Ekonomi Başdanışmanı Cemil Ertem, "Türkiye bu anayasal sistemle devam ederse, bırakın bir refah toplumu olmayı, yeni bir ekonomik krizle karşı karşıya kalır" dedi.
İsrail istihbaratına yakınlığıyla bilinen DEBKAfile’s, Libya'da bulunan İtalyan ve İngiliz özel kuvvetlerinin Çarşamba günü IŞİD'e karşı ağır bir yenilgi aldığını iddia etti.
İhvan, dünyaya Esad rejiminin işlediği suçlara karşı ayaklanma çağrısı yaptı