Karadağ Özel Savcılığı, 16 Ekim'de yapılan genel seçim akşamı ülkede darbe yapmayı planladıkları ve bu nedenle suç örgütü kurdukları gerekçesiyle 2 Rusya ve 3 Sırbistan vatandaş�
İstanbul'da gece kaldığı yurda dönen üniversite öğrencisi kızı 4 metrelik duvardan cami avlusuna atan ve beli kırılan genç kıza sürükleyerek götürdüğü odunlukta tecavüz eden Moğ
ABD'li medya aktivisti Abdülkerim, Halep'teki sivillerin tahliyesi ile ilgili, "Eğer siviller tahliye edilmemiş olsaydı, içeride kalan herkes öldürülecekti ve bir katliam olacaktı" dedi
Rus uzmanlar, Soçi'den havalandıktan dakikalar sonra düşen uçak ile ilgili uçağın düşmeden önce ele geçirilmiş olabileceği üzerinde duruyor.
Dünyanın en yüksekten düşerek hayatta kalan insanı unvanına sahip Sırp hostes Vesna Vulovic'in, 66 yaşında evinde ölü bulunduğu açıklandı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, RedHack isimli yasadışı hacker gurubu ile irtibatı tespit edilen ve algı ekibi olarak değerlendirilen 9 isme yönelik yakalama kararı çıkardı.
Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, dün Batman merkezde, bölücü terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi.
ABD’nin Türkiye’ye karşı yürüttüğü politika tam bir şapşallığı sergiliyor. Kelimeleri seçerek kullanıyorum, tam bir şapşallığı evet. Ne yapacağına karar verememiş, bir müttef
İzmir'de, yurt dışına kaçmak isterken havaalanında yakalanarak gözaltına alınan Adil Öksüz'ün kuzeni Zübeyir Öksüz, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
İranlı Kürtler kendilerine uygulanan politikalar nedeniyle Irak'ın kuzeyine göç etmeye başladı.
Şehit Ahmed Neşet Osman El-Harubi, bugün öğle saatlerinde yüzlerce kişinin katıldığı kalabalık bir cenaze töreniyle toprağa verildi.
ABD Başkanı Barack Obama, sekiz yıllık görev süresi boyunca birçok konuda tartışmalı kararlara imza attı. Özellikle sık sık cumhuriyetçilerin hedefindeki isim oldu. İç politikada en f
30 yıldan fazla emekli ikramiyesine hak kazanmasına rağmen, 30 tam hizmet yılı üzerinden emekli ikramiyesi ödenenlere, kalan her tam hizmet yılı için, ek ikramiye ödenmesine ve bunun 7 bin
Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında iş adamı İhsan Kalkavan hakkında yakalama kararı çıkartıldı.