Almanya, karşı karşıya kaldığı göç dalgasının boyutunun beklediği oranları aşması üzerine önlem olarak serbest dolaşıma izin veren Schengen uygulamasını askıya aldı.
Danimarkalı bir polisin Suriyeli küçük çocukla oyun oynarken çekilen fotoğrafı paylaşım rekorları kırdı. Fotoğraftan etkilenen bazı kadınlar polise evlilik teklifi yağdırdı.
Danimarkalı polisin, mülteci bir kızla oynadığı fotoğraf dünyaya servis edildi. Kendini mülteci dostu olarak reklam eden Danimarka'nın tek bir göçmeni dahi kabul etmediği ortaya çıktı.
AK Parti kongresinde sunulan MKYK aday listesi belli oldu. Bazı önemli isimler ile Davutoğlu'na yakın oldukları düşünülen bazı isimlerin liste dışı kalması dikkat çekti
Sokağa çıkma yasağı kalktı, Cizre'den ilk görüntüler geldi. Çatışmalar sırasında kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Mehmet Emin Açık'ın cenazesi hala evde bekliyor.
Yüksekova'da güvenlik güçleri, PKK'nın gençlik yapılanması tarafından kazılan hendekleri kapattı, barikatları kaldırdı.
Resmi olmayan bilgilere göre, hayatını kaybedenler arasında 2 Türk hacı adayı olduğu 15 Türk hacı adayının da yaralı olarak hastanelere kaldırıldığı öğrenildi.
Şırnak Valiliği, Cizre'deki sokağa çıkma yasağının yarın saat 07.00'de sona ereceğini açıkladı.
HDP İstanbul örgütünün, Bayrampaşa'da işlenen bir cinayeti provokasyon malzemesi yapmaya kalkması tepkiye neden oldu.
Rusya'da bir mahkeme dini bir kitapta yer alan Kur'an ayetlerinin 'radikal' olduğu gerekçesiyle yasaklanmasına karar verdi
Avrupa basınında PKK sıradan bir siyasi parti olarak yansıtılıyor. Birçok basın kuruluşunda, PKK'nın açılımı Kürdistan İşçi Partisi olarak belirtiliyor. Zihinlere diğer Avrupa'daki
ABD yönetimi, CIA'in 11 Eylül saldırıları sonrası Guantanamo'ya hapsettiği Ebu Zübeyde'nin işkence notlarının açıklanmasını yasakladı. Ebu Zübeyde, notlarında bir ayda 83 kez suda bo
şgal rejiminin Mısır'ın başkenti Kahire'deki büyükelçiliği 4 yıl kapalı kaldıktan sonra dün (9 Eylül Çarşamba) yeniden açıldı. Törene işgal rejimi Dışişleri Bakanlığı Genel
Mahalle muhtarlıklarında askıya çıkarılan seçmen listeleri bugün saat 17.00’de kaldırılacak.
İran Dışişleri Bakanlığı sözcüsü, Türkiye’yi militanları yakalamak amacıyla Irak sınırlarını ihlal etmekle suçladı.