Mardin'in Nusaybin Kaymakamlığı ilçede sokağa çıkma yasağının saat:10:00'dan itibaren sona ereceğini açıkladı.
Irak ordusu, Ramadi’ye doğru ilerleyişini sürdürürken Iraklı bir gazeteci IŞİD’in kentte kalan sivilleri canlı kalkan olarak kullandığını öne sürdü.
Ermenistan yetkililerinden Azerbaycan ile ateşkes sürecinin sona erdiğine ilişkin bir açıklama geldi. Ermenistan Savunma Bakanlığı Sözcüsü Artsrun Hovhannisyan, “Bugün bir savaşın içi
Suudi Arabistan'da ilk kez 'Belediye Meclis Üyesi' olarak seçilen kadınlar, Şura Meclisi'ndeki açılış toplantısına katıldı, Kral Selman bin Abdülaziz'le tokalaştı.
İstanbul Gaziosmanpaşa'da polis operasyonunda öldürülen 2 örgüt mensubunun cenazesinde yüzleri maskeli ve elleri silahlı grup dikkat çekti.
İngiltere'de Müslüman bir ailenin Los Angeles uçağına binmesinin Amerikalı yetkililerce engellendiği ortaya çıktı.
Katarlıların şimdi de sektörün en büyük özel bankalarından biriyle stratejik ortak olmak için masaya oturduğu öğrenildi.
Ünlü yönetmen Michael Moore, 'silahlar değil Amerikalılar öldürür' yorumunda bulundu...
Niğde'nin Altunhisar ilçesine bağlı Keçikalesi beldesindeki Küme Evleri sakinleri, 62 yıl sonra elektriğe kavuştu. Köylüler durumu “Rüyada gibiyiz. Sevinçten sabahlara kadar uyuyamıyoru
Merkez Bankası artış beklentilerine rağmen politika faizini değiştirmedi. Politika faizi, yüzde 7.5'te sabit kaldı. Karar sonrası dolar 2,95 TL’ye yaklaştı.
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, eğitici personelin Başika Kampı'nda kalmaya devam edeceğini açıkladı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun “Bugünlerde nerelere gittiklerini takip edin” sözleriyle dikkat çektiği Demirtaş’ın Moskova ziyaretini Akit’e değerlendiren siyasetçiler, “Kandil ve sözc�
Bankaların kart ve kredilerden aldığı masraflar azaltıldı, geçmişe dönük masrafların iade edilmesine karar verildi. Ancak...
Kaliforniya Üniversitesi’nde kriptoloji profesörü olan Çetin Kaya Koç, Rus uzmanların ‘kara kutu’ olarak bilinen uçuş veri kayıt cihazının içindeki verilerin okunamadığı iddiasına �
Diyarbakır'da, PKK'ya yönelik operasyonda, güvenlik güçlerine saldırı hazırlığında oldukları değerlendirilen 3 örgüt üyesi yakalandı.