Suriye'de Esad rejimine ait bir savaş uçağı, muhaliflerin kontrolünde bulunan Türkiye sınırına yakın Ariha kasabasında düştü. Olayda 12 kişi ölürken, çok sayıda yaralı var.
İhvan üyesi 27 kişinin yargılandığı davada beraat kararı çıktı. "Fetih Camisi olayları" davasının duruşması 4 Ekim'e ertelendi.
16 şehit ve onlarca yakılan araç sonrasında PKK'ya silah bırakma çağrısı yapamayan Demirtaş köşeye sıkışınca kurnaz bir çağrıya imza attı.
Dereceye girecek olan ilk üç kişiye gümüş kupa armağanı verilecek olan yarışmanın jürisinde dönemin ünlü şarkıcı ve türkücüleri yer almaktadır.
İsrail'in Kudüs'te artan baskısında dolayı bugün Filistinliler yoğun bir katılımla bu durumu protestoya hazırlanırken İsrail ise Mescid-i Aksa'ya geçişleri kapattı.
Çözüm süreci kapsamında hükümetin devreye soktuğu 63 kişilik 'Akil İnsanlar' heyetinde yer alan 30 isim son dönemde yaşanan saldırıların ardından süreci değerlendirmek üzere bir ara
Türkiye’den Suriye’ye kaçak olarak geçemeyen terör örgütü DAEŞ köşeye sıkışınca çareyi Asya’da aramaya başladı. Örgütün pasaport oyunu istihbarat birimleri tarafından bozuldu.
Uzmanlar, terör örgütlerinin canlı bomba olacak kişileri seçerken stratejik bir yol izlediklerini belirtiyor. Yoksul ve çok çocuklu ailelerin fertleri öncelikli olarak hedef seçiliyor.
İsrail işgal güçlerinin sekiz yıldır abluka altında tuttuğu Gazze'de yoksulluk yüzde 39; işsizlik ise yüzde 44'e ulaştı
İsrail işgal güçlerinin sekiz yıldır abluka altında tuttuğu Gazze'de yoksulluk yüzde 39; işsizlik ise yüzde 44'e ulaştı
İsrail işgal güçlerinin sekiz yıldır abluka altında tuttuğu Gazze'de yoksulluk yüzde 39; işsizlik ise yüzde 44'e ulaştı
İHH'nın Hatay'daki ekmek fırınında çıkan yangın kısa sürede büyüdü ve güçlükle kontrol altına alındı
Küçükçekmece Kanarya Polis Merkezi'nin arka sokağına kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından paket atıldı. Atılan pakette bir süre sonra küçük çaplı bir patlama meydana gelirk
Danıştay 6. Dairesi, Taksim'e Topçu Kışlası yapımının önünü açan kararının ardından, Taksim'e cami ve Galatasaray katlı otoparkı gibi projelere dayanak oluşturan Beyoğlu imar planl
Uluslararası çıkar çevrelerinin 17-25 Aralık olaylarında Halkbank’a bakışı, İran’la birden değişti. İran’a yaptırımların kalkmasıyla fırsatı kaçırmak istemeyen dev şirketler,