İngiliz Times gazetesi, kardeşi Yüzbaşı Ali Alkan’ın cenazesinde hükümete yönelik çıkışıyla gündeme oturan Yarbay Mehmet Alkan’ın sözlerini “Ordu, Erdoğan’ı eleştiriyor” diyer
Türkiye, Tayland'ın başkenti Bangkok'ta iki hafta önce meydana gelen bombalı saldırının sorumlusu olarak yakalanan kişinin kimliğine ilişkin, Tayland makamlarından bilgi istedi.
Japonya'da 150 binden fazla kişi, ordunun deniz aşırı yerlerde savaşmasına izin veren güvenlik yasasını protesto etti.
Hasta sayısının her geçen gün arttığına dikkat çeken çalışmalara göre ülkemizde her gün yaklaşık 163 kişi diyabetten hayatını kaybediyor.
Yemen'in Taiz kentinde Cumhurbaşkanı Hadi yanlısı güçler ile İran destekli Şii Husiler arasında çıkan çatışmada 26 kişi öldü, 32 kişi yaralandı.
Muş'ta yük treninin geçişi sırasında bomba patlatılması sonucu tren ağır hasar görürken üç kişi yaralandı
Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta çöp krizini protesto etmek için toplanan binlerce kişi, yetkililere "taleplerine yanıt vermeleri için" üç gün süre verip gösterileri sonlandırdı.
22 Temmuz'dan bu yana PKK'ya yönelik yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirdiği operasyonlarda 943 örgüt üyesi etkisiz hale getirildi
Hopa'daki selde kaybolan üç kişiyi arama çalışmaları devam ederken yüzlerce personel ve araçla çöp ve molozlar temizlenmeye çalışıyor...
Almanya'nın Hagen Camisi'nde bir kişi sabah namazından sonra camiye girip içerideki kitapları yakarak camiden uzaklaştı
Tayland'da 20 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıyla ilgili olarak Tayland basınının Türk olduğunu iddia ettiği yabancı bir şüpheli gözaltına alındı.
Konya'da PKK'lı yaygarası kopartılarak linç edilmek istenen kişi bir üsteğmen çıktı.
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, terör örgütüne yönelik operasyonlarda 20 dolayında terörist etkisiz hale getirildi.
Rusya, hem bomba, hem füze etkisini bir araya getiren Grom-2 adında bir 'füze-bomba' geliştirdiğini duyurdu...
Suriye'deki Kolan köyüne iki gün önce baskın yapan IŞİD üyelerinin 30 kişiyi kaçırdığı açıklandı