ŞANLIURFA’nın Ceylanpınar İlçesi’nde, PYD üyesi Suriye uyruklu 8 kişi, yasa dışı yollarla Türkiye’ye girerken bir araçta yakalandı.
Lübnan'ın yol kenarında bombanın patlatılması sonucu bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.
Muş Valiliği, canlı bomba olarak eylem hazırlığında olan ve ülke genelinde aranan biri kadın iki kişinin yakalandığını açıkladı.
Brüksel'de 34 kişinin öldüğü, 250 kişinin de yaralandığı bombalı saldırılar sonrası İçişleri Bakanı Jan Jambon istifa etti.
İngiltere'de yayınlanan Independent gazetesi manşetten verdiği haberinde Brüksel'de 31 kişinin hayatını kaybetmesine ve yüzlerce kişinin de yaralanmasına yol açan IŞİD saldırılarının
Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü, 2 kişinin yaralandığı saldırı sonucu 2 gün tatil ilan etti.
İstiklâl Caddesi'nde 4 kişinin öldüğü, 39 kişinin yaralandığı canlı bomba saldırısıyla ilgili 1 kişi tutuklandı.
Belçika'nın başkenti Brüksel'de 31 kişinin yaşamanı yitirdiği, 190'dan fazla kişinin yaralandığı bombalı saldırının yankıları sürüyor. İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden İn
Taksim İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıyı gerçekleştiren Mehmet Öztürk ile irtibatlı olduğu değerlendirilen bir kişi tutuklandı.
Arjantin'de resmi temaslarına devam eden ABD Başkanı Barack Obama, basın toplantısı düzenledi.
İstanbul Hollanda Başkonsolosluğu'na yönelik tehdit iddialarıyla ilgili olarak 1 kişi Aksaray'da gözaltına alındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus İohannis ile ortak açıklama yapıyor.
KPSS sorularının sızdırılmasına ilişkin 54'ü tutuklu 230 kişi hakkındaki davanın üçüncü celsesinde de sanıklar savunmalarında farklı gerekçeler sundu.
Anayasa Mahkemesi, Uludere'deki hava operasyonunda hayatını kaybeden 34 kişinin aileleri tarafından, "yaşam hakkı ve insan haysiyeti ile bağdaşmayan muamele yasağının ihlali" gerekçesiyle
ABD'nin Cumhuriyetçi aday adayı Donald Trump'ın 1982'de Filistinlilere yapılan katliamla ilişkisi olan Walid Phares'i dış politika danışmanı olarak seçtiği öğrenildi