Güney Kore Devlet Başkanı Moon, "Biz Kuzey Kore'nin yıkılmasını arzu etmeyiz. Yapay yöntemlerle iki tarafın birleşmesi peşinde de olmayacağız." dedi.
Güney Kore, Birleşmiş Milletlere ( bağlı yardım kuruluşları aracılığıyla Kuzey Kore'ye 8 milyon dolar insani yardımda bulunma planını onayladı.
IKBY siyasetinin ana damarı olan Barzani çizgisi, Türkiyenin kaygılarını gözetmeyi ve Türkiye ile karşılıklı menfaat ilişkisini korumayı (da) ifade eden bir çizgi. Bu çizgi kırılı
Yeni Şafak gazetesinde yer alan bir iddiaya göre ABD, 650 özel kuvvet askerini bağımsız Kürdistan referandumu öncesinde Erbile gönderdi.
Irak Türkmen Cephesi Kerkük İl Başkanı Kazancı," Türkmenlerin can güvenliğini korumak için merkezi Bağdat hükümetinden destek istiyoruz." dedi.
Etkinlikler kapsamında Ahi korteji, Kapalıçarşı'dan Sultanahmet'e yürüdü, "Şet Kuşanma Töreni" yapıldı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, IKBY ile Irak arasında arabuluculuk yapabileceklerini ve Erbil'in haklarının korunması için de garantör olabileceklerini söyledi.
ABD Başkanı Donald Trump, BM Genel Kurulu'nda konuşuyor. Trump Kuzey Kore'nin füze denemeleriyle ilgili sert açıklama yaparak, "ABD müttefiklerini korumak zorunda kalırsa, Kuzey Kore'yi tek ba
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, IKBY ile Irak arasında arabuluculuk yapabileceklerini ve hatta Erbil'in haklarının korunması için de garantör olabileceklerini açıkladı.
Myanmar Dışişleri Bakanı Suu Çii, Arakanlı Müslümanlara yönelik katliamlar karşısında sessizliğini sürdürürken, uluslararası incelemeden korkmadıklarını belirtti
ABD Yönetimi, Cumhurbaşkanı Erdoğanın korumaları için yapılması planlanan 1.2 milyon dolarlık silah satışını öngören bildirimi geri çekti.
Son dönemde yaptığı kıtalararası balistik füze denemeleriyle büyük tepki çeken Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un kurmaylarından yeni bir açıklama geldi.
ABD'nin Körfez'deki müttefiki Kuveyt, Kuzey Kore'nin Kuveyt büyükelçisine ülkeden ayrılması için 1 ay süre tanındığını açıkladı. Kuveyt, Pyongyang ile diplomatik ilişkilerin seviyes
Barzaninin referandum kararı ve Suriyenin kuzeyindeki terör koridoru ile Türkiye güneyden kuşatılıyor. 22 Eylüldeki MGKnın en önemli gündemi bu. Cumhurbaşkanı Erdoğanın Barzan
Sınırlarmızın ötesinde bir Kürt devleti kurulacak korkusu, sınırlarımız içinde bir Kürt devleti isteyen insanların ortaya çıkmasına sebep olmuştu. 49lar davası aslında bugün hala