Son zamlarla birlikte milletvekilleri diş sağlıklarını korumak için bütçeden daha fazla yardım alacak. Uygulama, Meclis ile bağlantısı olan yaklaşık 13 bin kişiyi kapsıyor.
Darbe girişiminin engellenmesinde önemli rol oynayan 2'nci Kolordu Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı'nın İstanbul'da yaşayan kardeşi Sezai Aksakallı, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamın
ABD Başkanı Donald Trump, Güney Kore Devlet Baskanı Moon Jae-in'e Kuzey Kore ile konuşmaya açık olduklarını söyledi.
Son dakika haberine göre, ABD Başkanı Donald Trump, Güney Kore Devlet Başkanı Moon'a Kuzey Kore ile konuşmaya açık olduklarını söyledi.
Medya, Türkiye'de meydana gelen her türlü taciz ve tecavüzü İslam ve Müslümanlıkla irtibatlandırırken, Yahudilikte evlilik yaşının 3 olduğu ortaya çıktı. Akademisyen Abdulhamid Ramaz
Kuzey Kore Barışçıl Birleşme Komitesi Başkanı Ri, Kuzey Kore'nin silahlarının Rusya ve Çin'i değil, sadece ABD'yi hedef aldığını söyledi.
FETÖ üyesi olduğunu söyleyerek Ankara Emniyet Müdürlüğüne teslim olan, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'in koruma subayı yüzbaşı Burak Akın'ın ifadesi ortaya çıktı.
Seul ve Pyongyang yönetimlerinden üst düzey temsilciler, iki yılın ardından tekrar diyalog masasına oturdu
Dışişleri Bakanlığından üst düzey bir yetkili:- 'Suriye'nin toprak bütünlüğünü ve birleşik, bütün grupların haklarının korunduğu demokratik Suriye'yi destekliyoruz. BM Güvenlik K
İngiltere Başbakanı Theresa May, Bakanlar Kurulunda değişikliğe giderken, 5 önemli bakan koltuklarını korudu.
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olduğunu söyleyerek Ankara Emniyet Müdürlüğüne teslim olan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'in koruma subayı yüzbaşı Burak Akı
AB, nükleer ve balistik füze denemeleri yapan Kuzey Kore'ye ek yaptırım kararı aldı
Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'in koruma müdürü Burak Akın, serbest bırakılmak üzere nöbetçi hakimliğe sevk edildi.
Yunan askerlerin, NATO'nun Yunanistan'ın kuzeyinde Dedeağaç limanında yeni kurulan helikopter üssünün korunması görevini kabul etmedikleri iddia edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'nin kuzeyinde bir terör koridoruna Türkiye’nin asla izin vermeyeceğine işaret ederek, 'Biz vurduk mu oturturuz. Ne PKK bir şey yapabilir, ne YPG! Hadi, güçleri