Bölünme tartışmaları, kitlesel protestolar ve hükümet krizi derken komşumuz Irak nereye gidiyor? Doç. Dr. Mesut Özcan kaleme aldı.
Rusya'nın başkenti Moskova'da bir bankaya girerek içerideki rehin alan saldırgan Rus polisi tarafından öldürüldü.
İran Yargı Erki Birinci Yardımcısı Ejei, eski Cumhurbaşkanı Rafsancani'nin reformistlere yakınlığıyla bilinen kızı Haşimi'nin, Bahai dinine mensup kişilerle bir araya gelmesi nedeniyle
Ekonomik krizin tırmandığı Venezuela'da muhalefet lideri Capriles, orduya 'safını seç' çağrısında bulundu.
Türkiye ve Avrupa Birliği (AB) arasındaki sığınmacı krizine ilişkin mutabakat kapsamında, Yunanistan Türkiye'ye 4 sığınmacıyı geri gönderdi.
CHP'nin yarın Ankara'da yapacağı yürüyüşe Valilik izin verilmeyeceğini açıklamıştı. CHP ise yasağa uymayacağını duyurdu.
CHP'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı yürüyüşüne izin çıkmadı.
O yüzden 16 insanın toplam 60 kg kalmış cenazelerinin kaldırıldığı gün HDP’liler sevinç içinde Meclis’te selfieler çektirerek dokunulmazlıklarının kaldırılmasını kutluyorlardı.
Prof. Dr. Aziz Sancar, "Çoğu insan zekaya inanır, ben inanmıyorum, bizi birbirimizden ayıran emektir, ben çalışmaya inanıyorum" dedi.
Kilis'e yönelik IŞİD saldırıları hakkında konuşan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "Kilis’te Suriyeliler de dahil 21 insanımızı kaybettik. Bin 300’den fazla DEAŞ terör mensubu et
Eskişehir'de Büyükşehir Belediyesi, taciz ve tecavüz olaylarına karşı gece kadınlara belediye otobüslerinde durak beklemeksizin güzergah üzerindeki istedikleri yerde inme imkanı getiriyor
Urumçi’den İstanbul’a gelen 98 Uygur Türkü, sahte Kırgızistan pasaportlarıyla Suudi Arabistan’a gitmeye çalışırken Atatürk Havalimanı’nda yakalandı. Sahte pasaportlar için kişi ba�
Kızılay Başkanı Kınık İslam İşbirliği Teşkilatına üye Kızılay örgütlerinin birleştirilmesi için çalışacaklarını söyledi
Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine sert tepki gösterdi.
Suriye'de ölen Afganlıların aileleriyle görüşen İran'ın dini lideri Hamaney " sizinle gurur duyuyorum" dedi.