Tarihçi yazar Yavuz Bahadıroğlu sosyal medya hesabından Seçim Sürecinde yaşanan bazı gelişmelere göndermede bulunup sitem etti. Bahadıroğlu:Olaya analitik yaklaşan herkesi "CHP'li" diye d
İstanbul Üniversitesi İstatistik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Haluk Zülfikar, İstanbul seçimlerine bir yaptıkları bir gençlik anketini paylaştı.
Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, A Haber Sunucusu Erkan Tan’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da rahatsız olduğunu söyledi.
Hiçbir netice birkaç nedenle izah edilemez.
Dün sosyal medyada hızla yayılan yazının müellifinin Saadettin Merdin isimli ilahıyatçı olduğu ortaya çıktı.
Candaş Tolga Işık - Posta
“Biz İstanbul’u bugün kaybetmedik be Reis!” diye başlayan bir özeleştiri metni dolaşıyor sosyal mediada. Yazan adını da yazmış aslında. Ben küçük dokunuşlarla aynen yayınlıyoru
Irak Cumhurbaşkanı Berhem Salih, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth ile bir araya geldi.
Vetevendosje Hareketi Lideri Albin Kurti, 'Türkiye'nin, Balkanlara yönelik dış politikasında Arnavutluk'a ayrı Kosova'ya ayrı bir politika yürütmemesini talep ediyoruz.' dedi.
Yunanistan Girit açıklarında petrol ve doğal gaz araması için ExxonMobil ve Total şirketlerine izin verdi.
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump'ın G-20 çerçevesinde bir araya geleceğini anımsatarak, "Umarım, bu görüşmede hepimiz
Tunus Cumhurbaşkanı Baci Kaid es-Sibsi, bu hafta ikinci kez geçirdiği rahatsızlık nedeniyle acil olarak hastaneye kaldırıldı.
Rusya Federal Askeri-Teknik İşbirliği Kurumu (FSMTC) Başkanı Dmitriy Şugayev, önümüzdeki haftalarda S-400 füze savunma sistemlerini Türkiye'ye sevk etmeye hazır olacaklarını söyledi.
Türkiye'nin Akdeniz'de başlattığı sondaj çalışmalarına sert şekilde tepki gösteren ve AB'ye yaptırım çağrısında bulunan Yunanistan, Girit'te sondaj çalışmaları başlatıyor.