Çok sayıda ülkenin iç işlerine müdahale eden Putin, olası tehlikeler karşısında önlem aldı. Buna göre Rusya'nın denize kıyısı bulunan beş kentte operasyonel karargah kurulması yön�
Almanya'da ev eşyaları satan 'Poco' isimli mağaza zinciri, satışa çıkardığı bir paspasta İstanbul'dan cami resmiyle birlikte Galata Kulesi ve Kız Kulesi resimlerini kullandı.
Sincan Uygur Özerk Bölgesi hakkında bir haber yayımlayan Fransız gazeteci, Pekin yönetiminin tepkisini çekti. Çinli yetkililer, özür dilemediği sürece gazetecinin 31 Aralık'ta süresi bit
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ODTÜ Mescit Topluluğu’yla sol görüşlü öğrenciler arasındaki kavgayla ilgili olarak üniversite yönetimini eleştirdi: Yönetici kadrolar, ‘özgürlükçüyüz’ d
Cizre'de barikatlar nedeniyle sokağa giremeyen ambulansa yaralı taşıyanlara ateş açıldı. Açılan ateşte dede ile üç aylık torun hayatını kaybetti
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde İngiliz vatandaşı bir kadın üzerindeki çarşafla çatışmaların sürdüğü bölgeye girmek isterken yakalandı.
Amerikan araştırma şirketi PEW, 35 yıl içinde ateizm düşüncesinin gerileyeceğini, İslam dininin ise yükselişini sürdüreceğini savundu. İddiaya göre, yüzyılın sonunda Müslüman nü
''Düşünme yöntemini oluşturanlar, halk adına konuşmaya başladıklarında şiddet başarıyı yakalamış demektir.''
Şırnak ve Diyarbakır'da bölücü terör örgütü üyelerine yönelik operasyonlarda dün 14 terörist etkisiz hale getirildi.
Bursa’da sabah saatlerinde girdiği evden hırsızlık yapan kimliği belirsiz bir kişi, akşam üstü pişman olunca çaldığı eşyaları kapının önüne geri bıraktı.
Yani dininizi ciddiye alıyorsanız önünüze sürülen her fikri yapıyı öyle hemencecik kabul etmeyin, sonra dininizin elinizde kalmadığını görme bahtsızlığına uğrayabilirsiniz…
Çanakkale'de, 'FETÖ/PDY' operasyonunda aralarında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin eski Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner'in de bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.
Türk Hacker grubu Ayyıldız Tim, aralarında Rus Ekonomi Bakanlığı'nın sitesinin de bulunduğu 19 bin Rus sitesini hackledi.
Türkiye ile İsrail’in geçen hafta İsviçre’nin Zürih kentinde vardığı anlaşmanın detayları ortaya çıktı. Ön mutabakatın İsrail tarafından basına sızdırıldığı öğrenildi.
Rizayeva,, “En kötü ihtimalle 1 milyon Rus vatandaşı yine Türkiye’de olacak” öngörüsünde bulundu...