Sosyal Medya

YaÅŸam

İhanet şüphesinden büyük bir aile dramı çıktı

Kendisini terk ederek Trabzon'a yerleşen eşi Selma K. tarafından hakkında boşanma davası açılan Yusuf K., “Çocuk bana benzemiyor. DNA testi yapılsın” diyerek dava açtı. Adli Tıp inceledi ve baba haklıydı. Bu sonuç, büyük bir hatayı ortaya çıkardı. Şoke eden rapora göre, Eymen bebeğin Selma K. ile Yusuf K.'nın çocukları olmadığı, hastanede Adıyamanlı bir ailenin bebeği ile karıştığı ortaya çıktı. Diğer aile ise durumu kabullenmeyip, "Ya ikisini birden bize verin ya da çocuğumuzu vermeyiz" dedi.



Dizilerdeki hikaye gerçek oldu. Selma K. tarafından hakkında boÅŸanma davası açılan Yusuf K., “Bu çocuk bana hiç benzemiyordu. Hep eÅŸimin beni aldattığından şüpheleniyordum. DNA testi yapılsın" diyerek karşı dava açtı.

"Bebeğin biyolojik anne ve babası değilsiniz"

Adli Tıp Kurumu, yaptığı DNA test sonucunu mahkemeye gönderdi. 6 kişilik uzman doktorun hazırladığı rapor büyük şoka neden oldu. Akşam Gazetesinde yer alan habere göre, hastaneden alınan raporda "Eymen'den alınan örnekler anne Selma ile baba Yusuf K. ile aynı değildir. Elde edilen sonuçlar itibarıyla anne olduğu iddia edilen Selma K.'nin biyolojik anneliği, baba olduğu iddia edilen Yusuf K.'nin de biyolojik babalığı reddedilmiştir" denildi.

Hastane aynı saatlerde doğan başka bir bebek ile karıştırdı

Ailenin yaptığı araştırma üzerine İstanbul'da bulunan bir özel hastanede dünyaya gelen 2 yaşındaki Eymen ile aynı saatlerde doğan Adıyamanlı bir ailenin bebeğinin karıştığı ortaya çıktı.

"Biz çocuğumuzdan ayrılmayız diğer bebeği de verin"

Selma K. ile Yusuf K. Adıyamanlı aileye ulaştı. Durumu kabullenemeyen aile 'Ya ikisini birden bize verin ya da çocuğumuzu vermeyiz' dedi. Film gibi hikâyede son kararı yargı verecek.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.