Suriyeli bir çocuk, ailesiyle yiyecek bir şeyler bulmak için gittiği halde karıştırdığı çöpten salatalık çıkınca çok sevindi.
CHP, 4 bakanla ilgili soruşturmayı yürüten TBMM komisyonunun silinmesine karar verdiği telefon kayıtlarını Facebook sayfasında yayınladı.
Hollanda’nın Arnheim kentinde bin kişi kapasiteli Aziz Joseph, cemaat yokluğu yüzünden spor salonuna çevrilirken, bazı kiliselerinde satışa çıkarılabileceği belirtiliyor.
Doğalgazda faturasını düşürmek isteyenlerin kombi bakımı, ısı ölçer, ısı yalıtımı ile yüzde 70’e kadar tasarruf etmesi mümkün.
Petrol, ABD stoklarının genişleyerek küresel arz fazlasını şiddetlendireceği spekülasyonu ile kritik seviye olarak görülen 50 doların altına geriledi.
Yazar Ayşegül Genç, 'Deforme olmuş tesettür anlayışının somut bir yansıması' olarak gördüğü ve kamuoyunda, 'Müslüman kadınları kedicikleştirme projesine hizmet eden çalışmaları
Savaşın uzamasını mücahid gruplar arasındaki "fitne hastalığı"na bağlayan Cunuduş-Şam Lideri Muslim Şişani, "Suriye'de kabiliyetli komutanlar çok fazla yok. Burada parası ve nüfuzu ol
ABD-Suudi Arabistan ittifakının Rusya ve İran'a karşı başlattığı petrol savaşı iki enerji ihracatçısının ekonomilerini vurdu. Fakat bu savaştan kazançlı çıkan veya zarar eden başk
KCK Yürütme Konseyi Başkanı Cemil Bayık, çözüm sürecinde hükümetin yaklaşımına ilişkin çok sert açıklamalar yaptı. Yol haritasının kabul edilmemesi durumunda bunun bir savaş ilan
İstanbul'da beklenen yoğun kar yağışı ve soğuk nedeniyle, anaokulları ile ilk ve orta dereceli okullar yarın tatil edildi. Bingöl, Tunceli, Bitlis ve Uşak'ta da okullar tatil.
Başbakan Davutoğlu, Suriye sınırında kaçakçılara müdahale ederken alıkonulan astsubayın MİT'in operasyonuyla Türkiye'ye getirildiğini açıkladı.
İslam İşbirliğ Teşkilatı Genel Sekreteri İyad Medeni, Mescid-i Aksa'yı ziyaret etti, Müslüman ve Hristiyanlara Mescid-i Aksa'yı ziyaret çağrısı yaptı
4 eski bakan hakkında Yüce Divan kararı bugün. Meclis Soruşturma Komisyonu'ndaki oylama başladı.
Libya'nın Derne limanına yanaşan Yunan şirketine ait petrol tankeri, savaş uçakları tarafından vuruldu. 2 kişi hayatını kaybetti. Yunanistan Dışişleri Bakanlığı saldırıyı şiddetle
Türkiye ile ABD arasında Eğit-Donat projesi mutabakat metni bu ay içinde imzalanacak.