Abdullah Öcalan’ın kardeşi Osman Öcalan, kuzey Irak’ta yayın yapan K24 Televizyonu’nda, örgüt içinde tartışma oluşturacak bir iddia ortaya attı.
Mısır seçimleriyle ilgili endişelerin odağındaki tek konu Sisi’nin oyların %100’üne ne kadar yaklaştığı meselesi. 2013 yılında gerçekleşen darbeden bu yana muhalif aygıtların siste
A. Yağmur Tunalı Karar gazetesi için beste tartışmalarını yazdı: İstiklâl Marşı ulu orta tartışılamaz
Özel sektörün yanı sıra kamu kurumları da istihdam için harekete geçti. Bu yıl kamuya 45 bin memur ataması yapılacak. İşte kurumlar ve alınacak personel sayıları...
CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, "İstanbul'da oturuyorum ve İstanbul'un sorunlarını biliyorum" diyerek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olmak istediğini açıkla
Şiddet gören veya görme ihtimali olan kadınların, ihbarlarını polise daha hızlı iletmeleri amacıyla hazırlanan Kadın Acil Destek İhbar Sistemi (KADES) hizmete girdi.
ABD yönetimi, siber saldırılarla fikri mülkiyet ve veri hırsızlığı yaptıkları gerekçesiyle İran'ın Mabna Enstitüsünü ve 10 vatandaşını yaptırım listesine ekledi.
Dışişleri Sözcüsü'nün yaptığı son dakika açıklamaya göre, Dışişleri Müsteşarı haftaya Washington'a gidebileceği aktarıldı.
Anayasa Mahkemesi, CHP milletvekillerinin 'Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun'un bazı maddelerinin iptali ve yürürlüklerinin durdur
Yeni Şafak gazetesi yazarı Ahmet Ulusoy, gelişen teknoloji karşısında artacağı düşünülen işsizlik kaygısını köşesine taşıdı.
Türkiye'nin Rusya'dan satın almak için anlaşma imzaladığı S-400 füze savunma sistemlerine karşı Washington yönetimi kendi teklifini Ankara'ya sunacak.
Milliyet yazarı Cemil Ertem ABD ve Venezuella arasındaki enerji savaşlarını köşesine taşıdı.
Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk son dönemde ABD - Türk ilişkilerinde etkili olan faktörleri kaleme aldı.
Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı canlı yayın programında Cumhurbaşkanlığı Sistemi seçimleri için oy beklentisinin en az yüzde 60 olduğunu söyledi.
Zeytin Dalı Harekatı'nı karalamak isteyen PYD/PKK destekçileri, 1995'te Grozni'de çekilen ve Çeçenistan savaşının en çarpıcı karelerinden birini Afrin'de çekilmiş gibi servis ederek ne