Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde teröristler tarafından vurulan ve 18 gündür yoğun bakımda tedavi gören Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli Komis
Filistin, Gazze Şeridi'nde Osmanlı dönemine ait madeni para bulunduğu bildirildi.
Yunan Sahil Güvenlik Komutanlığı, sığınmacıları taşıyan botun batırılmasının "kurtarma operasyonu" olduğunu iddia etti.
Suriye'de oluk oluk kan akmaya devam ediyor. Paris'teki saldırı için ayağa kalkanların Suriye'deki katliam umrunda değil. Şimdi son kale Türkmen Dağı hedef. Yapılan katliamları, insanlık
Rusya ve Suriye diktatörü Beşşar Esed, Bayırbucak’a saldırarak, aslında terör örgütü PKK'nın Suriye kolu PYD’nin ABD desteğiyle hayata geçirmeye çalıştığı Kürt kantonları plan�
Macaristan, Suriyeli göçmenleri engellemek amacıyla bir çok ülkenin yaptığı tel örgü çekme konusunda Makedonya'ya yardım edecek.
İran Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı Tümgeneral Muhammed Ali Caferi, terör örgütü IŞİD'in İran'da geniş çaplı bir eylem yapmasının uzak bir ihtimal olduğunu söyledi.
Afganistan ile Tacikistan sınırı merkezli 6,2 şiddetindeki deprem, Pakistan'ın kuzey batısında da hissedildi
Turgutreis açıklarında yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan yabancı uyrukluları taşıyan teknenin batması sonucu kaybolan 15 kişiden 4 yaşındaki Sena'nın cesedine ulaş
Güvenlik güçleri AB'nin başkenti Brüksel'de operasyon düzenliyor. Polis operasyon noktalanana kadar haber yapılmaması için medyayı uyardı.
PKK'ya yönelik operasyonların ardından örgütten kopmalar artarken, Haziran ayından bu yana 618 kişi PKK'dan kaçıp güvenlik güçlerine teslim oldu.
Hatay Valisi Ercan Topaca, Bayırbucak Türkmenlerine yönelik saldırılar nedeniyle bölgeden yaklaşık 30 bin civarında insanın göç edeceğini düşünüyoruz" dedi.
Myanmar'ın (Birmanya) kuzeyindeki Kaçin eyaletinde bir yeşim madeninde toprak kayması sonucu en az 90 kişi hayatını kaybetti.
Belçika'nın başkenti Brüksel'de bulunan Radisson Blu Otel, ordu birlikleri tarafından ablukaya alındı.
Suriye'de Bayırbucak Türkmenlerine yönelik saldırılarla ilgili güvenlik zirvesi ardından konuşan Başbakan Davutoğlu, 'Türkiye'nin sınır güvenliğini tehdit eden gelişmelere anında kar�