Almanya’nın Köln şehrinde pasaportunu çaldıran TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, Köln’deki başkonsolosluğumuzun tanzim ettiği geçici pasaportla Almanya’dan çıkmak isterken, K�
Adana'da uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen 21 yaşındaki Songül Elçil'i boğup kafasına çekiçle vurduktan sonra 6 parçaya ayıran katil zanlısının ifadesine ulaşıldı.
İranlı bir öğrenci, katıldığı konferansta ülkesinin Suriye politikasını eleştirerek sert tepki gösterdi.
Bizim elimizdeki bilgiler Esed rejiminin yaptığı yönündedir dedi.
Dün emperyalizmin babası ABD’nin ülkemizdeki baş düşmanı solculardı. ABD’nin 6.Filo askerlerini Dolmabahçe’de denize döken, onlara “Yankee gohome” diye bağıran da solculardı.
AK Partili bir grup hanımefendi, Türkiye’de kadınlara seçme ve seçilme hakkı verilişinin yıldönümünde, ilâhî vahye “gökten indiği sanılan kitapların doğmaları” diyen ve ilhamlar�
İran Nükleer Anlaşmayı Denetleme Kurulu, ABD yönetiminin yaptırımları 10 yıl daha uzatma kararının yasalaşması halinde "nükleer anlaşmanın açık ihlali" olacağını açıkladı.
Musul operasyonu ile daha görünür hale gelen İran'ın Irak üzerindeki etkisi, geçmişe dayanan ve mahirane tasarlanmış bir tahakküm planının parçası olarak karşımıza çıkıyor.
El-Bab bölgesinde üç askerin şehit olduğu saldırıda, İran yapımı bir İnsansız Hava Aracı (İHA) kullanıldığı iddia ediliyor.
Moritanya Müftüsü Ahmed Habiburrahman, geçtiğimiz haftalarda başkent Nuvakşot'taki Ulu Cami'de verdiği cuma hutbesinde, ülkede hızlı bir şekilde yayılmakta olan Şiîliğe dikkat çekti.
Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da görülen ve 32 kişinin yargılandığı davada 15 kişiye, 'İran'a ajanlık yaptıkları' gerekçesiyle idam cezası verildi.
İran'da idama mahkum edilen Bebek Zencani'nin paraları iade etmesi halinde affedilebilmesi konuşuluyor.
Sayıları 600 bini bulan asker kaçaklarına iş yerinde çalışma izni yok, onları çalıştıran patron da ceza alacak.