Adını vermeyen bir ABD Savunma Bakanlığı yetkilisi, USS Lassen gemisinin Güney Çin Denizi'nde Çin'in karasularına dahil olan bir bölgeye girdiğini söyledi. Washington'a 'düşünmeden hare
Keşmir'in bağımsızlığı için mücadele eden önemli silahlı direniş örgütlerinden Leşker-i Tayyibe'nin önemli bir askeri komutanının düzenlenen bir operasyonla öldürüldüğü açık
Kudüs'te çok sayıda Yahudi yerleşimcinin İsrail askerlerinin koruması altında zorla Mescid-i Aksa'nın avlusuna girdiği belirtildi.
Çözüm Süreci'nin Kobani olaylarından sonra koptuğunu belirten Akdoğan, bu süreçte toplanan istihbarat sayesinde PKK'nın bilinen bütün hedeflerinin vurulduğunu söyledi
Mısır'da parlamento seçimlerinin birinci aşamasının ikinci turunda yurtdışındaki seçmenin katılım oranının yüzde 35 düştüğü açıklandı.
Hanönü ilçesinin Hocavakıf köyünde bulunan 1 ton ağırlığındaki ilginç taş çalındı.
İzmir'in Buca ilçesinde devriye gezen polis ekibine 2 kişi silahla ateş açtı. Araca el bombası da atıldı ancak patlamadı. Polis otomobilinin camı kırılınca 1 polis hafif yaralandı.
Taliban, Afganistan yakınlarında Pazartesi günü meydana gelen ve bölgede 400’e yakın kişinin ölümüne yol açan 7,5 büyüklüğündeki depremin vurduğu bölgeyi ele geçirdi.
İpek Medya Grubu'nun yazılı bölümüne atanan kayyum yöneticileri Bugün ve Millet Gazetesi'nin 29 Ekim'de yayınlanmamasına karar verdi.
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Marziyeh Çarşamba günü yaptığı açıklamada İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif ve yardımcılarının Viyana’da düzenlenecek toplantıya katıla
IŞİD, Esad rejiminin Hama'dan Halep'e ikmal yolunun kontrolünü sağlayarak, ordunun Halep ile olan bağlantısını kesti.
Hüda-Par'ın (Hür Dava Partisi) 1 Kasım seçimlerine girmeme kararı almasının ardından, akıllara Hüda-Par'a oy verecek seçmenin oyunun hangi partiye gideceği merak konusu oldu.
Almanya Başbakanı Angela Merkel, mülteci sorununun çözümü konusunda 1 Kasım tarihinin önemli olduğunu söyledi.
Alman yetkililerin, ülkeye giriş yapan sığınmacıların kayıtları konusunda yavaş hareket etmeleri 'gözle görülür' bir soruna yol açtı. Aşağı Saksonya eyaletindeki merkezlere yerleşt
Bilim insanları, Mısır'da 20 yıl önce çıkarılan bir çömlek parçasının 'alfabe kitabı' olduğunu ortaya çıkardı. Üzerinde antik Mısır kelimeleri yer alan çömlek, M.Ö 3 bin 500 y�