Kullanıcılara 'orada olma' hissi yaşatan sanal gerçeklik teknolojisi, gazeteciliğin geleceğini şekillendirebilir mi? Kimi gazeteciler, neden sanal gerçeklik haberlerinin gazeteciliğin ilkeler
GKRY lideri Anastasiadis, Rus savaş uçaklarının zor durumda kalması halinde Andreas Papandreu askeri üssünü kullanabileceğini açıkladı.
Rus jetlerinin Halep'te gerçekleştirdiği vakum bombalı saldırılarda 15 kişinin öldüğü, 20 kişinin yaralandığı bildirildi.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rus uçağının vurulmasından önce Putin'in Erdoğan'dan özür dilediğini söyledi.
Moody’s Başkan Yardımcısı Banerji, "Türkiye’nin cari açığının, düşük petrol fiyatlarının daha yavaş iç talebin birleşimiyle bu yıl ve gelecek yıl hafiflemesini bekliyoruz" dedi.
Türkiye'nin Macaristan Büyekelçisi Şakir Fakılı Zigetvar yakınlarında Kanuni Sultan Süleyman'ın kayıp mezarının bulunduğu açıklandı.
Ankara’nın daha önce tepki gösterdiği Mısır-Güney Kıbrıs-Yunanistan zirvesinin üçüncüsü yapılıyor. Üç ülkenin liderleri Atina’da bir araya geliyor. Gündem, Doğu Akdeniz’de güv
ABD'de özellikle Müslümanlar ile ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle tepki alan cumhuriyetçi Başkan Adayı Donald Trump’ın İngiltere’yi girişinin yasaklanması için online imza kampan
İlk intifada, işgal güçlerine ait askeri bir aracın Gazze'de Filistinlileri ezerek 4'ünün ölümüne sebep olması üzerine 9 Aralık 1987'de başlamıştı
Almanya'da yapılan bir ankete göre, Alman ırkçı populist parti AFD partisinin önemli bir yükseliş içerisinde olması dikkat çekti.
Trump'ın Müslümanların ülkeye alınmasının yasaklanması için yaptığı öneriye hem Beyaz Saray'dan hem de birçok siyasetçiden tepkiler geldi.
Aydın'ın Didim ilçesinde mülteci botu battı. 13 kişinin kayıp olduğu belirtilirken 26 kişinin ise kurtarıldığı öğrenildi.
Türk askerlerinin Peşmergeye eğitim amacıyla Başika’ya gitmesi nedeniyle Irak’ın başkenti Bağdat’ta Türkiye’den gelen mallara ambargo uygulandı.
İran Kara Kuvvetleri Komutanı Purdestan ülkesinin Irak ve Suriye'de hava saldırısı düzenleyebileceğini söyledi
Rus uçağının düşürülmesi ile ortaya çıkan krizin ardından herkes Rusya'nın doğalgazı kesmesini beklerken kötü haber İran'dan geldi.