İran'ın güneydoğusundaki Sistan-Beluçistan eyaletine bağlı Seravan ilçesinde silahlı gruplarla çıkan çatışmada, Devrim Muhafızları Ordusu mensubu 2 asker öldü.
Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, cesur adımlar atılarak ortak bir yaklaşımda bulunma çağrısı yaptı.
Eski İran Cumhurbaşkanı Muhammed Hatemi, reformistlere çok güçlü adaylarla seçime girme çağrısında bulundu.
Karabük'te vatandaşlara hitap eden MHP lideri Bahçeli, Avrupa Birliği'nin yaptırım kararına sert tepki göstererek, "Türkiye, AB ile yol ayrımına gelmiştir. Biz bu deveyi de gütmeyeceğiz,
Trump, Rusya'dan alınan S-400'ler sonrası Türkiye'ye karşı olası yaptırımları görüşmek üzere tüm Cumhuriyetçi senatörleri Beyaz Saray'a davet etti. Türkiye'ye yönelik yaptırımlara
Çiftlik Bank soruşturması kapsamında hakkında kırmızı bülten çıkarılan 6 kişiden biri olan ve 15 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen 30 yaşındaki Cudi Cumhur, Mehmet Aydın hakk�
İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) bugüne kadar en yoğun mesaisini oluşturan imar ile ilgili yönetim kadrolarına yeni isimler atandı.
Türkiye'nin D. Akdeniz'de yasal çerçevede yürüttüğü sondaj çalışmalarına karşı yaptırım kararı alan AB'ye tepki gösteren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay "AB Dış İlişkiler Kon
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 45'inci yıl dönümünü kutlayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay "Kıbrıs Türk halkının her zaman yanında olacağız ve çıkarlarını koruyacağız" dedi.
Meteorolojiden yapılan son hava durumu tahminlerine göre, Manisa ve Bilecik çevreleri, Balıkesir ve Bursa'nın doğu ilçeleri, İzmir'in kuzeydoğu çevreleri ve Kütahya'nın batı kesimleri, Gi
Hakan Albayrak- Karar
İngiltere Dışişleri Bakanı Jeremy Hunt, İran’ın İngiltere’ye ait 2 gemiyi alıkoyduğunu duyurarak, bunun 'kabul edilemez' olduğunu söyledi.
Ortadoğu'da tansiyon bir kez daha yükselecek. Suudi Arabistan Kralı Selman, ülkesine Amerikan kuvvetlerinin girişini onayladı. Kararın iki ülke arasında ortak iş birliğine dayanarak alınd�
İbrahim Tenekeci- Yeni Şafak
Yavuz Sultan Selim Köprüsü girişinde, bir yolcu otobüsü henüz belirlenemeyen bir sebeple bariyerlere çarptı. Meydana gelen kaza sonucu çok sayıda kişi yaralandı.